Close sidebar
Close sidebar

UNESCO: Pentru a combate analfabetismul in intreaga lume e nevoie de 69 de milioane de profesori

UNESCO dezvaluie o realitate ingrijoratoare: pentru a combate analfabetismul pana in 2030 e nevoie de aproape 69 de milioane de profesori in intreaga lume.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Studiul UNESCO arata ca peste 260 de milioane de copii din intreaga lume nu mers la scoala, dintre care aproximativ 25 de milioane de copii nu vor frecventa niciodata cursurile unei scoli primare sau secundare, relateaza Mediafax.

Situatia este extrem de grava in Africa subsahariana. Pentru a combate analfabetismul, e nevoie de 17 milioane de profesori. In tari precum Nigeria, Ghana, Sierra Leone şi Liberia, mai puţin de 60% din profesorii de şcoală primară au studiile necesare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Liderii mondiali au stabilit anul trecut obiective globale pentru ca fiecare copil sa aiba acces la educatie, insa pentru asta e nevoie de foarte multi profesori.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI