Silvia Cseh, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Organizatorii împreună cu Armin Van Buuren au făcut un show spectaculos pe cea mai înaltă clădire de pe planetă

„Untold Dubai va avea loc în luna februarie și va fi primul festival de muzică electronică din Emiratele Arabe Unite.

Pentru lansarea evenimentului, organizatorii împreună cu unul dintre cei mai buni DJ-ii din lume, Armin Van Buuren, au creat un show exclusiv care a doborât două recorduri mondiale.

Artistul a mixat pe o scenă construită pe cea mai înaltă clădire de pe planetă și a folosit cel mai mare ecran LED de pe pământ.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

O echipă formată din specialiști din mai multe țări a lucrat pentru realizarea filmărilor care au avut loc în deșert, dar și pe Burj Khalifa. După ore întregi de înregistrări și prelucrare a imaginilor, capodopera muzicală și cinematografică a apărut pe canalul festivalului. Timp de 40 de minute fanii festivalului pot intra deja în atmosfera orientală care îi așteaptă în Dubai.

Cei care vor să ia parte la acest eveniment se pot înregistra deja pe site-ul festivalului, acolo unde în curând vor fi puse în vânzare și primele abonamente.

De asemenea, organizatorii vor anunța în perioada următoare și numele artiștilor invitați la Untold Dubai.”, transmite Silvia Cseh, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si