”Cu multă tristețe anunțăm că Dr. Gheorghe Meclea, medic primar medicină internă, medic specialist cardiologie și Doctor în Științe Medicale, a încetat din viață duminică, 29 martie 2020, la vârsta de 79 ani”, este anunțul trist postat pe Facebook.

Citeste si: Doliu în familia lui Enrique Iglesias. Starul a primit vestea cu ochii în lacrimi

Pionier al ecografiei generale, cardiace, obstetricale și ginecologice în România, Dr.

Meclea a fost un nume de referință în medicina autohtonă, modelând zeci de medici și îndrumându-i în tainele interpretării ecografice.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Doliu în lumea sportivă românească. O legendă a fotbalului a murit din cauza coronavirus

Vestea dispariției doctorului Gheorghe Meclea a fost primită cu tristețe și regret de către comunitatea medicală din România și de către colegii săi de breaslă, care îi vor păstra vie amintirea.

Citeste si: Încă un actor a fost răpus de coronavirus. Era cunoscut pentru rolul din „Star Wars”

Dr. Meclea este un nume de referință în medicina romanească, fiind dascăl și promotor al școlii românești de ultrasonografie și inițiator de cursuri pentru obținerea competenței în ecografie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si