Close sidebar
Close sidebar

Unul dintre cei mai mari retaileri portughezi de haine pentru femei intra pe piata din Romania!

Grupul portughez Lanidor, specializat in vanzarea de haine pentru femei, intra pe piata din Romania cu brandul LA Woman, iar investitia se ridica la peste 100.000 de euro.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Brandul pe Romania este detinut de cei de la WAZ Fashion Retail si oamenii isi propun sa deschida cel putin doua magazine pe an. Primul spatiu comercial va fi deschis in sptembrie in centrul comercial Park Lake Mall si va avea o suprafata de 125 de mp.

Lanidor a fost fondat in 1966 in Portugalia si face parte din grupul cu acelasi nume care mai detine brandurile Globe (brand de lux, lansat in Spania), Quebramar (linie de imbracaminte men's casual), Casa Batalha (brand de accesorii, cel mai vechi din Portugalia) si Companhia do Campo (brand de home decor). Intre timp ei au mai dezvoltat concepte precum: LA Woman, LA Kids&Junior, LA Accessories, LA Caffer, LA Outlet, LA Shop Online si LA Eyewear.

Lanidor este prezent pe piata in zece tari din Uniunea Europeana, dar si din afara continentului.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI