Sotul lui Sevil Shhaideh este sirian si se spune despre el ca ar avea afinitati pentru regimul dicatorial din Siria. Jurnalistii care au facut aceasta dezvaluiri au spus ca nu este clar motivul pentru care fratele lui Akram Shhaideh are interdictie de a intra in UE.

Akram Shhaideh - Sursa Foto: Rise Project
Akram Shhaideh- Sursa Foto: Rise Project Se pare ca si avizul serviciilor de informatii ar fi fost "categoric negativ" pentru numirea lui Sevil Shhaideh ca Prim Ministru si asta a vizat inclusiv activitatea fratilor lui Akram Shhaideh.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sursele HotNews au spus ca presedintele Klaus Iohannis le-ar fi comunicat atat lui Liviu Dragnea, cat si lui Sevil Shhaideh motivele pentru ca nu a facut aceasta numire, iar abia mai apoi a iesit in public si a declarat ca nu accepta propunerea PSD.

AICI AI MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST SUBIECT


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si