Close sidebar
Close sidebar

Unul dintre fratii lui Akram Shhaideh, sotul lui Sevil Shhaideh, are interdictie de a intra in UE

O dezvaluire de ultima ora vine de la jurnalistii e la HotNews.ro care spus ca sursele lor le-au transmis ca unul dintre fratii lui Akram Shhaideh are interdictie de a intra in Uniunea Europeana.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sotul lui Sevil Shhaideh este sirian si se spune despre el ca ar avea afinitati pentru regimul dicatorial din Siria. Jurnalistii care au facut aceasta dezvaluiri au spus ca nu este clar motivul pentru care fratele lui Akram Shhaideh are interdictie de a intra in UE.

Akram Shhaideh- Sursa Foto: Rise Project Se pare ca si avizul serviciilor de informatii ar fi fost "categoric negativ" pentru numirea lui Sevil Shhaideh ca Prim Ministru si asta a vizat inclusiv activitatea fratilor lui Akram Shhaideh.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Sursele HotNews au spus ca presedintele Klaus Iohannis le-ar fi comunicat atat lui Liviu Dragnea, cat si lui Sevil Shhaideh motivele pentru ca nu a facut aceasta numire, iar abia mai apoi a iesit in public si a declarat ca nu accepta propunerea PSD.

AICI AI MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST SUBIECT

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI