Update:  Sindicatul Europol a confirmat că Dorian Popa a consumat canabis. Organizația a făcut anunțul printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, alături de o poză cu câinele artistului.

”Pentru toți cei care ne-au certat pentru clarificările legate de incidentul cu Dorian Popa, lăsăm mai jos dovada vie (poza) că scenariul anticipat s-a îndeplinit. Azi a fost finalizat și raportul toxicologic realizat de Institutul Național de Medicină Legală iar rezultatul se pare că nu a fost influențat de cursul euro.

S-a confirmat prezența în organism a cannabisului, și nu...nu e de la inhalarea involuntară de la alți fumători”, a scris Sindicatul Europol.

 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Dorian Popa ar fi mințit oamenii legii când a fost oprit la volan. El le-a declarat polițiștilor că a inhalat accidental un fum dintr-o țigară care conținea substanțe interzise. Însă, probele toxicologic îl contrazic, pentru că influencerul a ieșit pozitiv la consumul de canabis, potrivit realitatea.net.

Artistul a fost oprit de polițiști, săptămâna trecută, chiar în apropierea casei.

„La data de 27 octombrie a.c.,

ora 21:15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
În cauza, conducatorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Citește și: EXCLUSIV- Dorian Popa putea refuza drug testul când a fost oprit de polițiști: ”Invidia și dorința de a vedea pe cineva căzut în dizgrație nu ar trebui să fie motivația noastră”

Ce spunea Dorian Popa despre consumul de droguri, cu doar câteva zile înainte de a fi oprit de polițiști

Cu doar câteva zile înainte de a fi oprit de polițiști și testat pentru consumul de substanțe interzise, Dorian Popa a vorbit despre consumul de droguri.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Știi, la mine totul se rezumă la business. Viciile societății nu fac decât să-ți distragă atenția de la business și am văzut zeci de cazuri, mai ales că domeniul media are parte de foarte multe vecii și am văzut foarte multe nume mari ratându-și cariere, am văzut foarte multe lucruri care m-au zguduit și atunci am zis hai să nu fiu și eu doar un altul care se înscrie în același tipar.

Cred că sunt lucruri pe care Dumnezeu le-a ales pentru mine. Eu cred că ține și de tine ca și om, dar ține de cum te-a dat Dumnezeu. Altfel… la mine totul s-a rezumat la succes. Mi-a dat Dumnezeu un diamant și eu sa-l arunc ca prostu` singur în noroi. N-ar fi păcat…? M-aș jigni pe mine, pe Dumnezeu, pe maică-mea… o serie întreaga de jigniri”, a declarat Popa în podcastul realizat de Ilinca Vandici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si