Close sidebar
Close sidebar

UPDATE: Trei case au fost cuprinse de flăcări puternice în București! Risc mare de propagare și la alte locuințe

Pompierii intervin pentru a stinge un incendiu puternic în Rahova. Flăcările s-au extins cu repeziciunde la trei case.

Stefania Pavel,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Update: Suprafața afectată de incendiu a fost de aproximativ 150 metri pătrați, a transmis Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov. Totodată, acesta a transmis faptul că intervenția pompierilor a fost îngreunată din cauza materialelor depozitate în mansardă.

Acoperișurile a trei case au fost cuprinse de flăcări puternice miercuri. Acum, pompierii încearcă din răsputeri să stingă incendiul în cartierul Rahova din București.

Care ar fi cauza incendiului?

Vâlvătaia ar fi pornit de la parterul uneia dintre case, iar mai apoi s-a răspândit rapid în mansardă, potrivit informațiilor Antena 3 CNN. La fața locului intervin două autospeciale de stingere cu apă și spumă, însă acestea ar putea fi suplimentate.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește și: Incendiu pe Valea Doftanei: Focul a cuprins peste 12.000 de metri pătraţi, în zona Barajului Paltinu

În continuare, riscul de propagare este extrem de mare. Încă nu se știe dacă sunt victime. 

Un membru al grupul „Info Trafic București și Ilfov”, asociat site-ului Info Trafic România, a transmis că traficul este blocat pe strada Dobrogeanu Gherea din cauza incendiului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI