Close sidebar
Close sidebar

Urare cutremurătoare de ziua Alexandrei Măceșanu. Mesajul dramatic transmis de mama fetei

Urarea cutremurătoare făcută de ziua fetei, chiar de mama acesteia a șocat pe toată lumea. Femeia a încărcat un clip video pe pagina de Facebook cu ocazia aniversării celor 16 ani ai Alexandrei.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mama îndurerată, a victimei lui Gheorghe Dincă a ținut să mulțumească tuturor oamenilor din Piața Revoluției care îi susține și de asemenea tuturor celor care le trimit mesaje de bine.

„Deci Alexandra pentru noi este vie! Nici pe departe nu este cum zice Dincă, că este moartă. La mulți ani, Alexandra! Te iubim! Mami, tati și toată familia noastră. Ți-am făcut tortuleț, ți-am luat și ursulețul pe care ți-l doreai. Și te iubim mami!” spune femeia printre lacrimi.

„Alexandra este vie! La mulți ani, Alexandra!”

Tudorița Măceșanu a încărcat clipul video pe site-ul de socializare pentru a-i transmite la mulți ani fiicei sale, care susține din răsputeri că este vie și spune că îi pare rău că nu poate fi alături de cei care s-au reunit pentru a-i aduce un omagiu Alexandrei.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, la dans în Parcul Copou, după ce a anunțat că are probleme cu inima

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Colegii tinerei nu au uitat de ziua ei şi s-au strâns în centrul oraşului Caracal. Între timp, un important om de afaceri din România oferă 100 de mii de euro recompensă celor care le aduc pe cele două fete acasă.

16 ani ar fi împlinit astăzi Alexandra Măceşeanu. Iar colegii de clasă au aşteptat-o acolo unde de fiecare dată tânăra venea cu inima deschisă, la teatrul din Caracal, la cursurile de dans.

 

Citeste si: Bunicul Luizei, pe mâinile polițiștilor! A încercat să intre peste Gheorghe Dincă, în casă, în timpul reconstituirii crimelor

„Trebuie să ne rugăm să fie bine, să fie în viață, să vină acasă.”, spun colegii Alexandrei.

Familia Alexandrei şi-a aşteptat mai mult ca oricând fiica să intre pe poartă.

„Să îi dea drumul, să îi dea drumul. Să vină copilul acasă, că ne dorim, ne e dor din tot sufletul.”, spune mama Alexandrei.

De-alungul ultimelor săptămâni suspectul s-a jucat cu declaraţiile date. I-a condus pe poliţişti prin locuri pe care mai apoi a spus că nu le-ar cunoaşte.

Citeste si: Gheorghe Dincă, declarație șocantă despre Luiza! ”Nu mirosea a parfum în ziua răpirii”

100 de mii de euro recompensă pentru găsirea celor două fete

Omul de afaceri, Viorel Cataramă, a anunţat astăzi că oferă 100 de mii de euro celor care vor reuşi să le aducă pe Luiza şi Alexandra tefere acasă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI