Dacă nu ești inspirat, noi ți-am pregătit o listă cu urări de La mulţi ani pe care să le trimiți apropiaților care își sărbătoresc ziua de naștere.

Urări de La mulţi ani pentru ziua de naştere: Cele mai drăgute mesaje

La mulți ani, sănătate, fericire și bunăstare materială. Prefixul nou este doar un semn de maturitate, nu unul de întristare!

O zi frumoasă, plină de împliniri pe toate planurile și presărată cu mici surprize plăcute!

Un călduros la mulți ani din partea echipei. La mulți ani și fie ca ziua de azi să vă aducă contracte semnate, întâlniri fructuoase, bani încasați și un final de program mai devreme, urmat de o întâlnire cu cei dragi, cadouri și petreceri!

Fie ca bucuria pe care ai răspândit-o de-a lungul timpului să se întoarcă la tine în această zi minunată. Îți doresc un sincer La mulți ani!

Urări de La mulţi ani pentru ziua de naştere: Cele mai frumoase mesaje
Urări de La mulţi ani pentru ziua de naştere: Cele mai frumoase mesaje

De ziua ta îți doresc fericire imensă și iubire din abundență. Fie ca toate visele tale să se transforme în realitate și norocul să îți bată la ușa în fiecare zi. La mulți ani!

Să primeșți flori de ziua ta și să înveți de la fiecare floare să iubeșți, să strălucești, să aduci bucurie și sărbătoare! La mulți ani!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieții, iar în timp ce scrii, zâmbește! La mulți ani!

Visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu.

La mulți ani!

În această zi frumoasă toată lumea să-ți zâmbească, cei dragi să te iubească, cei răi să te ocolească. La Mulți Ani!

Citeste si:  Mesaje şi felicitări de BUNĂ DIMINEAȚA: Imagini frumoase și haioase cu text pentru prieteni, iubit, familie

Acest mesaj nu conține grăsimi, colesterol sau aditivi. Este în întregime natural, dar conține mult, mult zahăr. Totuși, nu poate fi nici pe departe la fel de dulce că persoană care-l citește. Zâmbește și La mulți ani!

Cunoșți pe cineva căruia trebuie să îi trimit un mesaj de La mulți ani, vreo aniversare? Dacă știi de ceva petreceri, anunță-mă, pentru că nu am mai mâncat prăjituri de mult și îmi scade glicemia!

Urări de La mulţi ani pentru ziua de naştere: Cele mai frumoase mesaje
Urări de La mulţi ani pentru ziua de naştere: Cele mai frumoase mesaje

Am vrut să-ți iau de ziua ta un cadou super tare, super minunat, super original, super frumos și unic. Dar nu am reușit să mă îndes în plic, sau SMS, așa că ți-am trimis mesajul ăsta până una, alta. La mulți ani!

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Zile senine și fericire alături de cei dragi, sănătate și cât mai multe visuri împlinite! La mulți Ani!

Citeste si:  Mesaje de bună dimineața noi, varianta actualizată pentru 2021

La Mulți Ani și să cunoști iubirea, îți doresc să te iei de mână cu Fericirea! Aceasta este doar un mesaj purtat de vânt, îți doresc toată bucuria din lume și toată fericirea de pe pământ!

La Mulți Ani! De ziua ta de naștere îți doresc sănătate și noroc. Fiecare zi să înceapă cu o bucurie, fiecare clipă să îți aducă împlinire.

La Mulți ani! Credeai că am uitat de o zi atât de specială precum nașterea ta? Îți trimit din tot sufletul acest mesaj de la mulți ani și te asigur de prietenia mea veșnică! La Mulți Ani fericiți!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si