Urări de Ziua Copilului 2023. Cu ocazia zilei de 1 iunie, v-am pregătit cele mai frumoase urări și mesaje de trimis de Ziua Copilului! 

Urări de Ziua Copilului 2023

La Mulţi Ani! Ziua in care ai intrat în viața noastră a fost cea mai frumoasă! Te îmbrățișăm cu mult drag!

La Mulţi Ani! Să creşti mare, sănatos și fericit alături de părinții tăi, care te iubesc foarte mult!

La mulți ani copil frumos și inocent!

De Ziua Copilului…îți doresc mulți ani, multă sănătate și multe zâmbete de copil!

1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Să vă bucuraţi şi să creşteţi frumos. La mulţi ani!

Citește și: Ziua Copilului 2023. De ce se sărbătorește în fiecare an pe 1 iunie?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La Mulţi Ani! Să creşti mare, sănătos și fericit alături de părinții tăi, care te iubesc foarte mult!

Mesaje și felicitări de 1 iunie

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții, cel mai mare dar pe care îl primim.

Să ne bucurăm de ea și să ne bucurăm de copiii noștri! La mulți ani de 1 Iunie!

Copilăria mai întotdeauna trezește în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viață și visează gingaș.

Un zâmbet curat și strălucitor, mânuțe pline de iubire!

De 1 Iunie, dorim tuturor copiilor să aibă parte de o viață fericită, un cer însorit, să fie sănătoși și înconjurați de dragostea părinților.

La mulți ani!

Citește și: Cum alegi jucăria potrivită pentru copilul tău de 1 iunie?/ Paul Anghel: ”Sfătuiesc părinții să nu cumpere jucării cu părți mici, detașabile”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Trăieşte-ţi copilăria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc! La mulţi ani!

1 Iunie, Ziua tuturor copiilor, să vă aducă numai fericire și bucurie! Să aveți parte de jucării frumoase, dulciuri gustoase și de toată dragostea din lume! La mulți ani, dragi copii!

Păstrează-ţi mereu zâmbetul cald, sufletul pur şi lumina în priviri, cum erau în prima zi în care m-ai văzut. La mulţi ani!

La mulţi ani, copil frumos şi bun! Să ai o viaţă plină de bucurii, norocul să te însoţească şi toate visele să ţi se îndeplinească!

Dragul meu copil/ draga mea copilă …ziua în care ai intrat în viața noastră a fost cea mai frumoasă. La Mulți Ani de 1 Iunie!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si