Close sidebar
Close sidebar

Urări de Ziua Copilului 2023. Mesaje și felicitări de 1 iunie: „La Mulţi Ani! Ziua in care ai intrat în viața noastră a fost cea mai frumoasă! Te îmbrățișăm cu mult drag!”

Urări de Ziua Copilului 2023. Această zi ne oferă oportunitatea de a ne bucura mai mult de viață și de a trăi orice moment, la fel cum o făceam când eram mici. Pentru copii însă, Ziua Copilului reprezintă o încă zi în care sunt răsfățați și iubiți până la stele!

Laura Macovei,

Urări de Ziua Copilului 2023. Mesaje și felicitări de 1 iunie: „La Mulţi Ani! Ziua în care ai intrat în viața noastră a fost cea mai frumoasă! Te îmbrățișăm cu mult drag!”

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Urări de Ziua Copilului 2023. Cu ocazia zilei de 1 iunie, v-am pregătit cele mai frumoase urări și mesaje de trimis de Ziua Copilului! 

Urări de Ziua Copilului 2023

La Mulţi Ani! Ziua in care ai intrat în viața noastră a fost cea mai frumoasă! Te îmbrățișăm cu mult drag!

La Mulţi Ani! Să creşti mare, sănatos și fericit alături de părinții tăi, care te iubesc foarte mult!

La mulți ani copil frumos și inocent!

De Ziua Copilului…îți doresc mulți ani, multă sănătate și multe zâmbete de copil!

1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor.

Sa fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Să vă bucuraţi şi să creşteţi frumos. La mulţi ani!

Citește și: Ziua Copilului 2023. De ce se sărbătorește în fiecare an pe 1 iunie?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La Mulţi Ani! Să creşti mare, sănătos și fericit alături de părinții tăi, care te iubesc foarte mult!

Mesaje și felicitări de 1 iunie

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții, cel mai mare dar pe care îl primim.

Să ne bucurăm de ea și să ne bucurăm de copiii noștri! La mulți ani de 1 Iunie!

Copilăria mai întotdeauna trezește în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viață și visează gingaș.

Un zâmbet curat și strălucitor, mânuțe pline de iubire!

De 1 Iunie, dorim tuturor copiilor să aibă parte de o viață fericită, un cer însorit, să fie sănătoși și înconjurați de dragostea părinților.

La mulți ani!

Citește și: Cum alegi jucăria potrivită pentru copilul tău de 1 iunie?/ Paul Anghel: ”Sfătuiesc părinții să nu cumpere jucării cu părți mici, detașabile”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Trăieşte-ţi copilăria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc! La mulţi ani!

1 Iunie, Ziua tuturor copiilor, să vă aducă numai fericire și bucurie! Să aveți parte de jucării frumoase, dulciuri gustoase și de toată dragostea din lume! La mulți ani, dragi copii!

Păstrează-ţi mereu zâmbetul cald, sufletul pur şi lumina în priviri, cum erau în prima zi în care m-ai văzut. La mulţi ani!

La mulţi ani, copil frumos şi bun! Să ai o viaţă plină de bucurii, norocul să te însoţească şi toate visele să ţi se îndeplinească!

Dragul meu copil/ draga mea copilă …ziua în care ai intrat în viața noastră a fost cea mai frumoasă. La Mulți Ani de 1 Iunie!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI