Close sidebar
Close sidebar

Urma să devină mireasă, dar a ales să-și omoare iubitul octogenar: „Am dormit cu cadavrul 3 nopți”

O femeie este acuzată de omor, după ce și-ar fi ucis iubitul octogenar. Femeia i-ar fi curmat viața iubitului ei cu câteva zile înainte de nuntă! Ce le-a spus autorităților.

Estera Maria,

Urma să devină mireasă, dar a ales să-și omoare iubitul octogenar: „Am dormit cu cadavrul 3 nopți”

[Sursa foto: Freepik/Getty Images]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O viitoare mireasă a ales să-și ucidă propriul logodnic. Femeia, în vârstă de 46 de ani, din SUA, și-a ucis iubitul în vârstă de 82 de ani chiar înainte să-i devină soț. 

De teamă ca nu cumva cineva să descopere crima oribilă pe care a comis-o, femeia a trăit cu cadavrul în casă timp de 2 luni. Autoritățile s-au implicat în momentul în care fiica vitregă a intrat la bănuieli și a alertat autoritățile. 

Citește și: Angelina a fost găsită fără suflare în baia propriei locuințe. Ucraineanca a fost un medic renumit

Tabitha Zelida Wood a fost găsită vinovată de crimă, deoarece și-a omorât logodnicul, pe Leroy Franklin Kramer Jr., la vârstă de 82 de ani. 

Bărbatul a fost ucis chiar înainte de nuntă

Fiica vitregă a victimei a cerut ajutorul autorităților în iunie 2021, fiind îngrijorată că nu își mai poate contacta tatăl de luni bune. Echipajul care s-a deplasat la locuința lui Leroy Franklin i-a descoperit cadavrul. 

Citește și: La un pas de tragedie în Corabia! O tânără a fost salvată de la înec

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Bărbatul murise la începutul lunii aprilie, iar trupul său zăcea în casă de luni bune. Femeia le-a spus polițiștilor fiecare detaliu al crimei. Autopsia victimei a confirmat faptul că acesta a avut parte de o moarte nu tocmai blândă. Cauza decesului ar fi fost un traumatism provocat de un obiect dur și ascuțit.

Iubita victimei a fost condamnată pentru omucidere, dar și exploatarea unei persoane vârstnice, mușamalizarea unei crime și infracțiuni financiare. Procesul a scos la iveală multe detalii șocante, precum cel că femeia a dormit 3 nopți cu trupul decedat în pat, refuzând să accepte că iubitul ei a murit.

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- UPDATE: Trupul unui bebeluș, găsit într-o pungă, la o groapă de gunoi din Caraș-Severin. Ce spun polițiștii

Filmul crimei

Iubita bărbatului decedat a declarat că totul a început prin refuzul ei de a avea relații intime cu logodnicul. Cei doi au început să se certe, iar în aceeași seară femeia ar fi acceptat să-i facă pe plac victimei. 

„M-am răzgândit şi a început să mă bată cu cureaua", a mărturisit femeia.

Citește și: Veronica s-a stins din viață împreună cu alte 12 studente în urma unui accident de autocar. Încă nu s-a găsit nici un vinovat

Se pare că în aceeași seară logodnicul său ar fi agresat-o din nou, iar în acel moment l-a împins cu toată forța. Apoi, femeia a ieșit din casă și nu s-a mai întors până a doua zi. Cu toate acestea, logodnicul său era de negăsit.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Femeia l-a găsit zăcând într-o poziție similară cu cea din seara precedentă.

Citește și: Gestul scandalos al unei mame! A încercat să își dea bebelușul din pântece la schimb pentru un Iphone

„Îi cursese sânge din nas. L-am scuturat şi strigam: Leroy, te rog, trezeşte-te!", a mai spus femeia în instanţă. Aceasta ar decis să păstreze secretul de teamă că nimeni nu îi va crede povestea şi va sfârşi după gratii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI