Close sidebar
Close sidebar

Urmau să devină părinți într-o săptămână, dar destinul lor a fost spulberat brusc! O greșeală a polițiștilor i-a băgat în mormânt! Familia tinerilor e în stare de ȘOC!

Destin tragic pentru doi tineri din Marea Britanie. Patrick, un băiat de 19 ani și Shauna, o tânără de 18, au murit în urma unui teribil accident de ciruculație provocat de o greșeală a polițiștilor londonezi.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tinerii urmau să devină părinți în mai puțin de o săptămână, dar din păcate, o coincidență nefericită i-a omorât.

Patrick McDonagh, un tânăr de 19 ani, și soția lui Shauna au murit într-un tragic accident pe o autostradă din apropierea Londrei, după ce poliția i-a confundat cu niște hoți și i-a urmărit pe drum. Teribilul incident a avut loc pe 9 februarie.

Citeste si: Patronii de sere speră la profit uriaș în perioada mărțișorului! S-au pregătit intens pentru asta

Poliția a pornit în urmărirea mașinii lor considerând că cei doi sunt niște hoți. Din păcate, datele ulterioare au confirmat că cei doi nu aveau nicio legătură cu jaful în cauză.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Peste 500.000 de cadavre găsite în toată țara! Vremea nefavorabilă a dus la moartea lor! E prăpăd! O națiune e speriată!

Au murit nevinovați!

"S-a confirmat, ca parte a investigației desfășurate de poliție, că ocupanții mașinii Renault Scenic nu au fost de față în momentul spargerii din Harrow", au spus reprezentanții poliției britanice după ce acest caz a devenit public.

Citeste si: DEZASTRU! Un copil de trei ani se zbate între viață și moarte în urma unui accident devastator la Galați! Micuțul era singur pe drum când....- CUMPLIT

Urmărirea a fost efectuată și cu un elicopter al poliției! Investigatorii au luat declarații de la polițiștii aflați în misiune, au luat imaginile filmate din elicopter și se vor folosi de ele pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs tragicul eveniment.

Familia victimelor este în stare de ȘOC!

Reprezentanții familiilor celor doi sunt în stare de ȘOC. Au povestit presei că cei doi tineri erau în culmea fericirii și așteptau cu nerăbdare nașterea fiicei lor. Copilul care deja primise numele de Marie Sienna, trebuia să se nască pe 14 februarie.

Citeste si: Un recidivist primește daune morale uriașe după ce s-a plâns de condițiile din penitenciar! Românii mor de foame, dar Statul dă bani pușcăriașilor! "Am fost mușcat de șobolan. Am slăbit 15 kilograme în arest"

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

"Gândurile mele se îndreaptă spre familiile și prietenii celor doi, Patrick și Shauna, către cei accidentați și către toți cei afectați de acest accident", a spus polițistul Jonathan Green.

"Trebuie să stabilim exact toate circumstanțele din jurul acestui teribil accident. Am declanșat o investigație separată asupra evenimentelor care au dus la această coliziune", a mai declarat Green.

Citeste si: Bacterie ucigașă la Institutul Marius Nasta. Doi pacienți au murit, alți doi sunt infectați

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI