Autoritățile din Sinaia au intervenit în această dimineață pentru a salva o ursoaică cu un pui care au căzut într-o fosă septică neacoperită a unui restaurant. Atât ursoaica, cât și puiul au fost salvați și se află în siguranță în acest moment.

Ursoaica, mamă protectoare

Sâmbătă dimineață, în Sinaia, o ursoaică și puiul ei au căzut într-o fosă septică neacoperită a unui restaurant.

Se pare că ursoaica și-a purtat puiul pe creștet până la sosirea ajutorului.

Când autoritățile au ajuns la locul incidentului, au văzut ursoaica, care era acoperită până la gât de dejecții, cum își purta pe creștet puiul pentru a-l proteja.

Ajunse la fața locului, autoritățile au izolat zona pentru a putea salva animalele, dar și pentru a evita alte incidente. Ursoaica a fost recuperată prima, potrivit pompierilor din Sinaia, relatează news.ro. Atât ursoaica, cât și puiul acesteia au fost recuperate după ce pompierii au reușit să pătrundă în fosa septică cu ajutorul unei scări metalice.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sâmbătă dimineață, în Sinaia, o ursoaică și puiul ei au căzut într-o fosă septică neacoperită a unui restaurant.

Sâmbătă dimineață, în Sinaia, o ursoaică și puiul ei au căzut într-o fosă septică neacoperită a unui restaurant.

[Sursa foto: Freepik]

"Primarul oraşului, Vlad Oprea, a convocat echipa de intervenţie imediată care este în drum spre faţa locului. De asemenea, am solicitat jandarmeriei securizarea zonei pentru restricţionarea accesului curioşilor, pentru evitarea altor posibile situaţii de urgenţă şi pentru facilitarea accesului echipei de intervenţie", a informat Primăria Sinaia cu privire la operațiunea de salvare a celor două animale.

Ursoaica și puiul sunt în siguranță în acest moment.

Citește și: A fost răpită de un bărbat, dar a reușit să scrie "Ajutor" pe o hârtie. Cum a scăpat fetița de 13 ani

Proprietarul restaurantului, amendat pentru neglijență

Se pare că reprezentanții primăriei orașului Sinaia au declarat că operatorul economic al restaurantului va fi amendat din cauza fosei septice neacoperite, care îi aparține, și care ar fi putut provoca accidente oricând.

De asemenea, primăria Sinaia a informat și Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, cu privire la incidentul petrecut astăzi.

Citește și: A fost găsit remediul pentru ANTRAX. SUA a aprobat un vaccin care poate salva viața celor infectați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si