Primul sezon de opt episoade, care a debutat inițial în noiembrie 2022 pe Netflix, a fost filmat în România în perioada septembrie 2021 – martie 2022.

Citește și: Un actor îndrăgit din Seinfeld a murit în urma unei scurte suferințe

Producția americană a doborât mai multe recorduri pentru seriale de streaming, inclusiv cele mai multe ore vizionate pentru un serial în limba engleză în prima săptămână, și a făcut celebre locațiile din țara noastră.

Citește și: VIDEO- Premiile Emmy, decernate cu fast. Printre cei nominalizați s-au aflat și români

Din păcate, Wednesday s-a mutat pentru sezonul II de filmări în Irlanda. Motivul este unul incredibil: regizorul Tim Burton s-a simít păcăit de statul român.

De ce nu se mai filmează serialul "Wednesday" în România

Ministrul culturii, Raluca Turcan, a declarat recent că „statul român a tras țeapă unor investitori în industria cinematografică”.

În urma acestor neînțelegeri, regizorul Tim Burton a decis ca serialul Wednesday, sezonul 2, să nu mai fie filmat în țara noastră.

Raluca Turcan a povestit la Digi 24 cum s-a ajuns ca serialul „Wednesday”, care a fost filmat la noi în țară, se mute cu sezonul II în Irlanda: „au fost păcăliți că vor primi acest ajutor de stat și după care statul le-a spus "ne pare rău".

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Statul român nu s-a ținut de cuvânt și nu a returnat o parte din investiții într-o formă de ajutor de stat, cum funcționează în celelalte țări europene.

Jenna Ortega, în rolul principal

Jenna Ortega promite "mai multă groază" şi "mai multă acţiune" pentru sezonul doi din "Wednesday"

Jenna Ortega a vorbit zilele acestea despre următorul sezon din "Wednesday".

Intervievată de cei de la postul E! pe covorul roşu de la Premiile Emmy, actriţa în vârstă de 21 de ani a dezvăluit câteva informaţii despre cel de-al doilea sezon al serialului de succes de pe Netflix. 

Potrivit actriţei, acest al doilea sezon din "Wednesday" va "înclina cu siguranţă spre un pic mai mult horror". "Există câteva replici foarte, foarte bune şi totul este mai ambiţios", mărturiseşte Jenna Ortega.

Citește și: Raluca Turcan a explicat de ce nu se mai filmează celebrul serial Wednesday la noi în țară: ”Au fost păcăliți că vor primi acest ajutor de stat și după care statul le-a spus «ne pare rău»”

"Există mult mai multă acţiune. Probabil că fiecare episod se va simţi un pic mai mult ca un film, ceea ce este bine", adaugă ea.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Serialul Wednesday, creat de Alfred Cough şi Miles Millar şi regizat parţial de Tim Burton, a avut un succes uriaş, devansând "Stranger Things" şi devenind cel mai bine vândut serial în limba engleză din istoria platformei.

Dar succesul serialului a fost afectat de controversa creată în jurul unuia dintre actorii săi principali, Percy Hynes (Xavier), care a fost acuzat de agresiune sexuală şi viol de mai multe femei, potrivit News.ro.

După ce a fost amânat din cauza grevei de la Hollywood, cel de-al doilea sezon al serialului "Wednesday" ar trebui să înceapă filmările în aprilie, în Irlanda.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si