Amelia Antoniu a fost la un pas să-și piardă viața, în 2010, în urma unei infecții contractate la Spitalul CF2, în timpul unei intervenții chirurgicale.

Soprana, angajată a Teatrului de Operetă din București, a povestit după aceea chinurile prin care a trecut din cauza bacteriilor contractate în spital.

”CF 2 aproape m-a omorat, m-a destabilizat și m-a scos brutal din ritmul vieții mele.

Mi-am recăpătat funcția respiratorie îndurând chinuri de coșmar: m-am trezit cu infecții urinare, cu hepatita C, iar una dintre escare e și acum vizibilă. Am fost imobilizată la pat și aproape nevoită sa reînvăț să mă țin pe picioare și să merg. Am ajuns să fac ferfeniță viețile și sufletele părinților mei, ale rudelor, prietenilor și colegilor, ale tuturor celor care au rezonat cu drama mea. (…) Cu medicii de la CF 2 nu am vorbit niciodată. Singura care a venit la Spitalul Universitar să vadă cum evoluează lucrurile a fost doctorița care m-a operat”, povestea Amelia Antoniu după ce a depășit perioada critică.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal la spitalul din Timisoara! Un pacient a murit, iar familia ii acuza pe medici de malpraxis! "Medicul a plecat si i-a lasat pe voluntari sa il coase!"

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Bianca și Alexandru de la Puterea Dragostei, mai sunt sau nu împreună? "Nu judeca o situație în care nu te-ai aflat niciodată"

Viața i-a mai dat însă o șansă și la doar câteva luni după ce a trăit drama de la CF2, Amelia Antoniu a rămas însărcinată și a născut o fetiță.

Amelia și-a reluat cariera la scurt timp după ce a devenit mama. Ea este și astăzi solistă  la Teatrul Naţional de Operetă ”Ion Dacian” și joacă în numeroase spectacole.

La 45 de ani, Amelia Antoniu arată spectaculos, dansează și cântă pe scenă și puțini sunt cei care își mai amintesc drama prin care a trecut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si