Starea de sănătate a Danei Roba  este încă una foarte fragilă, ea zbătându-se între viață și moarte, după ce a fost torturată de soțul ei, pe 5 iunie. Bărbatul a lovit-o de mai multe ori cu un ciocan în cap.

Ea a suferit o intervenție chirurgicală care a durat peste 9 ore.

Primul mesaj al Danei Roba, de pe patul de spital

Dana Roba s-a trezit din comă, însă în aceste momente starea sa de sănătate este una critică. Ea a reușit să transmită primul mesaj de pe patul de spital pentru toți cei care o susțin în această perioadă extrem de dificilă.

Mesajul a fost postat pe Instagram, de sora acesteia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: „Era nervoasă și supărată. Mi s-a plâns” Motivul pentru care Dana Roba a hotărât să pună punct relației cu soțul ei. Bărbatul îi cerea acest lucru cu disperare

Dragelor, vă mulțumesc pentru implicarea voastră și susținerea voastră.   Dana are progrese dar încă are nevoie de noi și de rugăciunile noastre. Numai Dumnezeu o poate feri de toate pericolele și riscurile care îi stau în față.

Ea vă mulțumește pentru tot”,  a fost mesajul transmis de sora Danei Roba, potrivit wowbiz.ro

Fetele Danei Roba nu știu ce s-a întâmplat cu mama lor

Deși întreaga familie a makeup artistei și fanii acesteia îi sunt alături necondiționat, fiicele sale, minore, nu știu ce a pățit aceasta și nu au vizitat-o până acum. Ea este internată în spital de 2 săptămâni.

Familia vedetei încearcă să le protejeze pe fetițe.

Citește și: Dana Roba nu-și amintește nimic din ziua în care soțul său a lăsat-o inconștientă. Care este starea sa după ce s-a trezit din comă: „Are mâinile rupte, este toată vânătă pe mâni”

„Fetele sunt bine, ele sunt prea mici pentru a putea digera o astfel de situație. Nu știu ce s-a întâmplat cu mama lor și nici cu tatăl. N-au vizitat-o până acum pe Dana, însă restul familiei este alături de ea”,  a mărturisit un apropiat al acestora, potrivit  cancan.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si