Close sidebar
Close sidebar

"Va rog, nu ma mai intrebati daca a murit". Mesajul emotionant al mamei unui baietel aflat in faza terminala

Mama lui Bradley Lowery a postat pe pagina oficiala a baiatului sau un mesaj extrem de emotionant. Femeia le-a cerut oamenilor sa nu ii mai trimita mesaje in care o intreaba daca micutul a murit.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu mai bine de o luna, in presa a aparut informatia ca micutul Bradley Lowery mai are doar cateva saptamani de trait. De atunci mama lui este bombardata de mesaje in care oamenii o intreaba daca baiatul a murit.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Femeia a luat atitudine si a postat un mesaj extrem de emotionant pe pagina oficiala de Facebook a baiatului.

"Apreciez ingrijorarea voastra. Primim foarte multe mesaje in care suntem intrebati desore starea lui Bradley.

Nu avem cum sa raspundem la toate. O sa va tinem la curent cu starea lui de sanatate cu postand statusuri pe Facebook. Nu voi raspunde celor care ma intreaba de tratamente alternative, precum uleiul de canepa. Ca parinte, am facut si am incercat tot ce s-a putut ca Bradley sa se vindece, dar nimic nu a functionat. Deasemenea, nu imi place sa citesc mesaje in care voi imi spuneti ca baiatul meu o sa moara in cateva saptamani, sau in care ma intrebati daca a murit sau in care ma intrebati daca stiu cand moare.
Va rog sa va ganditi cum ma simt cand citesc astfel de mesaje. Va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat
", a scris mama lui Bradley pe Facebook.

Lowery a fost diagnosticat in 2013 cu neuroblastom, o tumora maligna embrionara a glandei medulo-suprarenale, intâlnita frecvent la copii.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI