Însoritele insule elene se vor vedea pentru mulți turiști români în această vară doar de la distanță.
Alexandru Duță şi-a programat vacanţa în Halkidiki, pe brațul Sithonia. Problema este că nici el, nici soția lui, nu sunt vaccinați și ca atare, dacă vor rămâne restricțiile actuale, cei 2 vor fi nevoiți să stea în izolare la întoarcere.

Citeste si: Grecia a fost introdusă pe lista galbenă. Ce se întâmplă cu românii care se întorc din această țară

Mihai Vătafu este un turist fericit însă. Urmează să plece în Lefkada într-un grup extins de prieteni, de aproximativ 20 de persoane.

Citeste si: Grecia anunță că va începe vaccinarea cu serul anti-COVID Johnson & Johnson

Ce se întâmplă cu vacanțele planificate în Grecia

Pe grupurile de pe rețelele de socializare sunt mai multe comunități de turiști români care discută despre vacanțele planificate în Grecia. Mulți sunt însă reticenți la restricțiile care apar ca ciupercile după ploaie și le este teamă să mai plece în sejururile mult visate.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO -Restricții dure în Grecia care ar putea afecta vacanța de Paște

Dan Drăgan a decis de 2 ani să plece din România. S-a stabilit în Thassos şi încearcă să ajute turiştii români în relaţia cu autorităţile de acolo.

Iar în comunitățile de care el se ocupă- turiștii deja se revoltă după decizia României de a include Grecia pe lista galbenă.

În total- sunt 60 de țări pe noua listă galbenă. Au fost eliminate Republica Moldova şi Monaco, însă Grecia, Maldive, Germania, Elveția sau SUA au reintrat pe lista cu risc epidemiologic ridicat.

Citeste si: Carantină totală începând de luni seara: „Dacă nu impunem un lockdown acum...” Situație disperată în New Delhi!

Important de ştiut este faptul că nu vă puteţi recupera banii plătiţi pentru sejur decât dacă aveţi o prevedere specială în contractul semnat cu agenţia de turism.

Specialiştii recomandă şi încheierea unei asigurări storno la achiziţia unei vacanţe.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si