Isabella Tucker, o fetiță în vârstă de doi ani din UK, s-a stins din viață după ce a ajuns în stare gravă la spital după un accident teribil. Tragedia a avut loc lângă Cambridge, vineri, 25 august 2023, în jurul orei locale 18.45.

Citește și: Situație neprevăzută, după ce un bărbat a găsit 5.000 de dolari într-o parcare. După trei luni a realizat că a făcut o greșeală. „Am găsit niște bani, care acum o să mă coste bani”

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața micuței. 

Vacanță cu final tragic pentru o familie din UK! O copilă de doi ani s-a stins din viață în fața unui parc de distracții. Micuța a fost spulberată de o mașină

Familia copilei este îngenuncheată de durere. Micuța s-a stins din viață în timp ce se afla în vacanță cu familia

În aceste momente, micuța Isabella este plânsă de întreaga familie. Fetița a lăsat în urmă o familie spulberată și multă durere, notează  The Sun.

„O fiică și o soră mică frumoasă. A fost atât de ușor să te iubesc. „Te-am iubit de la prima vedere și te voi iubi pentru totdeauna” , a declarat Vaida Sprainyte, mama copilei în vârstă de doar doi anișori.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Țeapa pe care și-a luat-o o femeie după ce și-a cumpărat un Chihuahua. A plătit 300 de lire și e incredibil ce a primit. „M-a lăsat fără cuvinte”

Mai mult, o femeie în vârstă de 42 de ani, a fost arestată la locul tragediei, fiind suspectată că ar fi cauzat moartea fetiței prin conducere neglijentă. 

Vacanță cu final tragic pentru o familie din UK! O copilă de doi ani s-a stins din viață în fața unui parc de distracții. Micuța a fost spulberată de o mașină

Principala suspectă a tragediei a fost eliberată pe cauțiune

Femeia în cauză, rezidentă în Leeds, a fost eliberată din închisoare pe cauțiune. Cu toate acestea, polițiștii i-au cerut suspectei să se întoarcă la secția de poliție Thorpe Wood din Peterborough în luna noiembrie a acestui an.

Unul dintre proprietarii parcului de distracții, în fața căruia a avut loc tragedia, i-a adus un omagiu Isabellei, transmițându-i familiei sale „cele mai profunde condoleanțe”.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: O cunoscută influenceră s-a stins din viață la vârsta de 30 de ani. Ce postase cu puțin timp înainte pe rețelele de socializare?

„Suntem absolut zdrobiți de pierderea Isabellei Tucker, care a murit tragic după un incident la Horsley Hale Farm vineri, 25 august. Ea și familia ei sunt în toate gândurile și rugăciunile noastre în acest moment și oferim cele mai profunde condoleanțe tuturor celor care au cunoscut-o. Am dori să aducem un omagiu special echipei de personal care a lucrat în acea seară, care nu ar fi putut face mai mult pentru a face față unei situații teribil de dificile”, a declarat Stuart Hatton, unul dintre proprietarii parcului de distracții.

Poliția continuă cercetările în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si