Close sidebar
Close sidebar

Întâmplarea neplăcută a unui turist român în Halkidiki: „Apa se revarsă în cameră”

Un turist român și-a primit țeapa vieții în Halkidiki. Bărbatul s-a cazat la un hotel de patru stele, apoi a trecut prin clipe de coșmar.

Georgiana Balaban,

Un român a povestit cum a decurs vacanța lui în Grecia.

[Sursa foto: Presa străină]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Românul a optat pentru o vacanță  în Halkidiki, Grecia. A vrut să aibă o vacanță de vis așa că a plătit o sumă de bani destul de mare pentru o cameră cu jacuzzi și spa în cameră. Imediat a avut parte de o surpriză neplăcută: jacuzzi era nefuncțional și îi curgea apă în cameră.

Citește si: Au dat plaja pe munte

Credea cu ardoare că o să aibă un concediu de vis în Grecia, însă condițiile de la cazare i-au dat planurile peste cap. Turistul a observat că jacuzzi nu este funcțional, iar când a început să plouă, apa din jacuzzi nefuncțional a curs în cameră, ca urmare a canalizării de proastă calitate.

Vacanță nereușită plătită cu 2.000 de euro

Bărbatul și-a povestit experiența de „patru stele” pe un grup aflat pe Facebook, destinat exclusiv vacanțelor în Grecia, unde a menționat toate momentele neplăcute pe care le-a trăit. El a vorbit și despre prețurile pe care le-a plătit pentru acest sejur nereușit, pentru a-i ajuta pe alții să evite locul respectiv. Omul spune că personalul hotelului și-a cerut scuze pentru neplăceri.

Citește si: Cum să ai grijă de păr și piele după vacanță cu tratamente și obiceiuri sănătoase?

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

„Sejurul nostru in Halkidiki***** Hotel&Spa =dezamăgire totală. Plusuri: plaja, peisajele Minusuri: Hotelul maxim 3 stele, deși este cotat la 4.

Apa caldă este produs[ cu ajutorul panourilor solare, dar se pare ca nu sunt suficiente, și dușurile din cameră se fac cu apa călâie. Cadă cu jacuzzi în cameră, deși plătita, nefuncțională. La finalul sejurului si-au cerut scuze. Deci scuze plătite. Colac peste pupăză, au venit ploile, care mi s-au părut captivante, dar canalizarea varză la hotel- a refulat jacuzzi in cameră (poate asta a fost scopul pentru care au montat-o.
Prin urmare 3 zile din sejur le-am petrecut cu prosoape pe jos pentru a împiedica apa sa se reverse in cameră.”

Citește si: Scene incredibile pe o plajă din Thassos: un bucureștean a povestit tot

Turistul spune că mâncarea a fost preparată din ingrediente de proastă calitate. „Micul dejun, deși variat, era bazat pe ingrediente foarte ieftine de proastă calitate. Pentru copii paradis zahăr la greu....Deși ni s-a promis program artistic, am avut o singură zi o cântăreața afona care a încercat să ridice tonusul, dar după ce plătești 6 euro/250 ml bere la draft, îți piere cheful de orice. Umbrela, inițial 15 euro+ prosop a devenit 20 euro, prosopul fiind achitat separat 5 euro=. Concluzie: Grecia e frumoasă, pentru cei ce iubesc plaja, iar sejurul ideal se face prin închirierea de case sau apartamente, care sa va permită mobilitatea. Noi la prima ieșire am avut ghinion, dar a fost frumos.”

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citește si: Vedetele au încins atmosfera în ultimul weekend de vară pe litoral! Divele au arătat beton la malul mării și au etalat ținute răvășitoare

Pentru acest coșmar, românul a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 2000 de euro. „Tura viitoare cu jumătate din buget cred ca mă voi distra mai bine. Sejur 2 persoane 20-26.08.2022. Cazare cu mic dejun =1200 euro. Rest cheltuieli: 1600 euro", a povestit Gabriel N, pe grupul de Facebook numit Forum Halkidiki.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI