Close sidebar
Close sidebar

Vacanță de coșmar! Un turist a fost găsit fără viață, în camera sa de hotel din Mexic

Moarte învăluită în mister! Un turist britanic a fost găsit fără suflare în camera sa de hotel, cu soția lângă el.

Stefania Pavel,

Imagine reprezentativă pentru Mexic.

[Sursa foto: iStock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incident șocant în Mexic! Autoritățile au fost alertate să intervină în Cancun, la un hotel imediat după ora locală 5 dimineața, iar aceștia au descoperit că un britanic era mort într-o baltă de sânge, informează Mirror.

Ce au găsit oamenii legii lângă bărbatul decedat?

Soția acestuia se afla lângă el, și prezenta mai multe tăieturi pe brațe. Primele informații neconfirmate indicau o posibilă crimă pasională, mai scrie sursa citată mai sus. Procurorii locali au declarat, în primele lor comentarii oficiale, că o anchetă este încă în curs de desfășurare, dar în prezent tratează incidentul ca pe un posibil pact de sinucidere care s-a încheiat doar cu soțul care și-a luat viața. 

Imagine reprezentativă pentru o crimă.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Tânăr român, strivit în cabina betonierei pe un drum din Austria. Familia îl aștepta acasă

Turistul britanic în vârstă de 58 de ani găsit mort ar fi fost descoperit cu o sticlă spartă între picioare și cu sânge prin cameră, precum și pe brațe și pe piept.

De asemenea, soția sa, în vârstă de 53 de ani, a fost transportată la spital cu multiple tăieturi pe brațe, în contextul în care există informații neconfirmate că ar fi fost sub efectul unei substanțe necunoscute.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Surse apropiate anchetei în curs au declarat că aceasta a fost externată și că tăieturile nu erau "adânci". Momentan nu ar fi fost făcută nicio arestare. Unele ziare locale mexicane au început să relateze astăzi că acest caz a fost tratat ca o crimă, iar soția bărbatului mort era suspectă. 

"După ce am primit informații că un turist străin a murit într-un hotel din municipalitatea Benito Juarez, a fost lansată o anchetă pentru a clarifica ce s-a întâmplat. Primele linii de investigație indică faptul că acest incident tragic ar fi o posibilă sinucidere, în care două persoane au avut intenția de a-și pune capăt zilelor”, a declarat un purtător de cuvânt al biroului procurorului general din statul Quintana Roo, din care face parte Cancun. 

Imagine reprezentativă pentru Mexic.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: "L-au apucat nişte dureri crunte". Un bărbat a murit la trei zile după o operație reușită. Ce i-ar fi cauzat, de fapt, moartea?

Nu se știe dacă cuplul era însoțit de alte rude și prieteni. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI