Close sidebar
Close sidebar

Vacanțele în Italia sunt mai scumpe. Apa și cafeaua, prețuri surprinzătoare. Cu ce notă de plată s-a trezit un turist

Plăcerea de a savura o cafea este acum mai scumpă în Italia. În ce zonă și în ce locație a ajuns să coste o cafea 5 euro.

Elena Tasca,

Lacul Como

[Sursa foto: traveltailor.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În Italia, consumarea unei cafele și a unei sticle de apă pot crea neplăceri pentru buzunar. Produsele s-au scumpit, iar neverificarea meniului înainte de a plasa o comandă la un restaurant poate fi o adevărată provocare.

29 de euro costă o cafea și două sticle de apă

Un italian a plecat în plimbare cu bicicleta, de la Milano la Lacul Como. Ajuns la destinație, a oprit să savureze o cafea la una dintre numeroasele terase aflate în centrul orașului Lacul Como. Spre surprinderea lui, nota de plată pentru consumația făcută: o cafea, două sticle de apă de jumătate de litru și un suc de portocale, a fost de 29 de euro, un preț care i-a întrecut așteptările.

„5 euro pentru o cafea, 16 euro pentru două sticle de apă de jumătate de litru, un suc de fructe 8 euro. Nota finală, aproape 30 euro. Nu mi-a venit să cred", a declarat respectivul într-o postare.

De asemenea, bărbatul a spus că nu a verificat meniul, dar a mărturisit că niciodată nu a plătit un preț atât de mare pentru aceste produse.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Notă de plată

[Sursa foto: https://www.affaritaliani.it/]

Citește și: VIDEO- Grecia, Turcia și Bulgaria rămân destinațiile preferate ale românilor pentru vacanța de vară

Locuitorii din Lacul Como, supărați din cauza prețurilor

La postarea bărbatului au răspuns mai mulți locuitori din regiunea Lacul Como. Sergio Gaddi, consilierul regional „Forza Italia”, a comentat pentru o publicație locală experiența bărbatului.

„Cea mai enervantă justificare este aceea că prețurile sunt afișate. Dar nu există nicio justificare pentru prețul de 8 euro pentru o sticlă de apă de jumătate de litru. În felul acesta se discreditează întregul orașul, din cauza unor comercianți care profită”, a declarat Sergio Gaddi.

Citește și: VIDEO- Pericole ascunse în Marea Neagră: Salmonella, E.coli și precauții în zonele afectate/ Monitorizare riguroasă în România

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI