Close sidebar
Close sidebar

Administraţia SUA accelerează dezvoltarea unui vaccin anti-coronavirus

Administraţia americană preconizează o accelerare a dezvoltării unui vaccin împotriva noului coronavirus cu obiectivul de a avea 100.000 de doze de vaccin până la sfârşitul anului, declară sub protecţia anonimatului un oficial de rang înalt de la Washington pentru Reuters.

A.M.S.,

Vaccin anti-coronavirus

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Conducători ai unor grupuri farmeceutice şi experţi au avertizat că teste clinice în vederea asigurării siguranţei şi eficatităţii unui vaccin durează de obicei minimum 12-18 luni.

    O serie de agenţii din cadrul Departamentului american al Sănătăţii au prezentat luna aceasta proiecte de colaborare cu peste 15 companii framaceutice şi autorităţi europene de reglementare în vederea unei accelerări a dezvoltării unor vaccinuri şi tratamente împotriva noului coronavirus.

    Citeste si: Numărul real al cazurilor de COVID-19 este în Italia de 10-20 de ori mai mare

    Vaccin anti-coronavirus

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

    Aceste noi eforturi ale Washingtonului au fost dezvăluite de Bloomberg, care citează persoane la curent cu dosarul ce evocă o reuniune pe această temă, miercuri, la Casa Albă.

    Potrivit Bloomberg, acest proiect- intitulat ”Operaţiunea Viteza Luminii” (”Warp Speed”), catalogat de presa americană drept un fel de Proiect Manhattan- prevede o colaborare a unor laboratoare private şi agenţii guvernamentale şi militare

    americane în scopul scurtării cu opt luni a perioadei dezvoltării vaccinului.

    Vaccin anti-coronavirus

    Citeste si: A fost calculată data exactă la care se va termina pandemia COVID-19

    Preşedintele american Donald Trump l-a însărcinat în martie pe secretarul Sănătăţii Alex Azar să accelereze dezvoltarea unui vaccin, iar oficiali din cadrul administraţiei au organizat, de trei-patru săptămâni, reuniuni în acest sens, dezvăluie Bloomberg.

    Citeste si: Nelu Tătaru avertizează. Orașul care ar putea să devină o a doua Suceava: „E risc foarte mare”

     

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI