Iulia Navalnaya a făcut noi dezvăluiri, după ce și-a înmormântat soțul, pe Aleksei Navalnîi, liderul opoziției ruse.

De ce nu ar trebui lumea să aibă încredere în Vladimir Putin?

Acesta a fost găsit fără suflare în închisoarea în care se afla.

”La 16 februarie, cu o lună înainte de "alegerile prezidențiale" programate în Rusia, soțul meu, Alexei Navalny, a fost ucis în închisoare la ordinul direct al lui Vladimir Putin.

Nu mi-am dorit niciodată să fiu politician, nu am vrut să vorbesc de la tribună sau să scriu pentru presa internațională. Dar Putin nu mi-a lăsat altă alternativă. Prin urmare, vreau să vă spun câteva lucruri importante pe care Alexei a încercat să le spună în toți acești ani”, a spus văduva, potrivit Washington Post.

Iulia Navalnya Putin criminal

Ea este Iulia Navalnya.

[Sursa foto: X]

Citește și: Câte arme nucleare are Rusia și cine le controlează? Vladimir Putin a făcut noi avertismente

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Tot ea a spus că pentru ca Putin să fie învins, sau cel puțin pentru a fi pedepsit, trebuie să ne dăm seama cine este el, dar se pare că prea mulți oameni din Occident încă îl văd ca pe un lider politic legitim.

”Putin nu este un politician, ci un infractor. Alexei Navalny a devenit celebru în Rusia și urât de Putin tocmai pentru că, încă de la începutul luptei sale, i-a descris în mod deschis pe Putin și pe aliații săi ca fiind niște mafioți care au preluat și folosit puterea doar pentru a se îmbogăți și pentru a-și îndeplini ambițiile personale. Priviți-l pe Putin ca pe liderul unui grup mafiot.

Îi veți înțelege brutalitatea, cinismul, înclinația pentru violență, predilecția pentru luxul ostentativ- și disponibilitatea de a minți și de a ucide. Toate discursurile sale despre religie, istorie, cultură și politică ar putea să-i inducă în eroare pe occidentali”, a mai precizat Iulia Navalnaya, conform sursei citate mai sus.

Iulia Navalnya Putin criminal

El este Alexei Navalnîi.

[Sursa foto: X]

Citește și: Cum arată cel mai mare laborator din lume? Eșantioanele congelate au prezis cine va suferi de demență cu 15 ani înainte de diagnostic

Totodată, soția opozantului a spus că Putin a preluat puterea în Rusia, unde se poate declara președinte legitim sau chiar se poate încorona ca moștenitor al țarilor ruși, dar cu toate astea se întreabă de ce continuă țările democratice să recunoască autoritatea sa criminală ca fiind legitimă. Iulia Navalnya a mai precizat că Vladimir Putin ar trebui îndepărtat, deoarece este indiferent față de suferința oamenilor obișnuiți, atât în Ucraina, cât și în Rusia. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si