Close sidebar
Close sidebar

Vaduva unui militar american il acuza pe Trump ca a facut-o sa planga in timp ce vorbeau la telefon: "Mi-a facut rau"

Vaduva unui militar american ucis in Niger a revenit luni, intr-o marturie emotionanta, asupra apelului telefonic controversat pe care l-a primit de la presedintele Donald Trump, pe care il acuza ca a facut-o sa planga deoarece nu si-a amintit numele sotului ei, relateaza AFP.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sergentul La David T. Johnson, a fost ucis la varsta de 25 de ani, impreuna cu alti americani, intr-o ambuscada a unei grupari jihadiste, in Niger, pe 4 octombrie.

Presedintele a declarat ca stia la ce s-a angajat, dar acest lucru mi-a facut rau. M-a facut sa plang. Eram furioasa din cauza tonului vocii sale si a modului in care a spus-o”, a declarat vaduva sa, Myeshia Johnson, pentru postul ABC News.

  ”L-am auzit dand din picior in timp de incerca sa-si aminteasca numele sotului meu, iar acest lucru mi-a facut si mai rau, pentru ca daca sotul meu este acolo sa lupte pentru tara noastra, daca isi risca viata, de ce nu poti sa-ti amintesti numele lui? ”, a adaugat ea.

”Nu am spus nimic, doar am ascultat. Am fost foarte suparata, m-a facut sa plang si mai mult”, a declarat tanara, insarcinata cu al treilea copil cu La David Johnson.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Presedintele american, impotmolit de o saptamana in acest scandal, in care si-a pus in discutie predecesorii, i-a raspuns foarte repede printr-un tweet, contrazicand-o.

 ” Am avut o conversatie foarte respectuoasa cu vaduva sergentului La David Johnson si i-am pronuntat numele inca de la inceput, fara vreo ezitare! ”, a dat el asigurari.

Frederica Wilson, o membra democrata din Florida a Camerei Reprezentantilor, l-a acuzat pe presedinte, saptamana trecuta, ca a declarat ” sunt sigur ca stia la ce s-a angajat, dar asta ramane dureros ”, atunci cand i-a prezentat condoleante lui

Myeshia Johnson,

”Aleasa democrata a inventat complet ceea ce i-am spus sotiei unui soldat mort in lupta (si am proba). Trist! ”, i-a raspuns presedintele alesei pe Twitter, dupa care a atacat-o virulent in zilele care au urmat.

Presedintele american urmeaza sa participe luni dupa-amiaza la o ceremonie de acordare a Medaliei de Onoare ("Medal of Honor"), care distinge, din 1863, un ”act de eroism care depaseste datoria”.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI