Close sidebar
Close sidebar

Văduvul Dianei, dansatoarea moartă după ce s-a prăbușit pe scenă, a devenit tată

Destinul frânt al dansatoarei Diana Jivan, care la 33 de ani, a murit după ce s-a prăbușit pe scenă, a impresionat multă lume în noiembrie 2018.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Dansatoarea Diana Jivan se afla pe scenă la un bal al Bobocilor la Casa de Cultură din Sebiș, era alături de alți dansatori, inclusiv de soțul ei. Sub privirile îngrozite ale celor prezenți, Diana s-a prăbușit pe scenă și deși a fost resuscitată de mai multe ori, tânăra nu a mai putut fi salvată. Cineva din public a surprins momentul pe o filmare cu telefonul mobil și a făcut imaginile publice.

Pe imagini se observă cum tânăra, fie pentru că n-a mai putut să se controleze, fie pentru că a vrut să ascundă faptul că se simțea rău, s-a dus în spatele solistei. În partea cealaltă dansa chiar soțul ei. La un moment dat, fata s-a prăbușit.

Din sală s-au auzit țipete. Soțul ei s-a dus imediat la ea. În tot acest timp, solista Letiția Roman a continuat să cânte.

Citeste si: Cutremurător! Cum arăta dansatoarea moartă cu doar doua ore înainte de a înceta din viaţă! Imaginile nu anunţau deloc sfârsitul tragic

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

După moartea Dianei, văduvul acesteia, dansatorul Andrei Jivan a fost distrus, mesajele sale pesimiste i-au speriat o perioadă pe apropiați. Apoi, soarele a răsărit din nou în viața dansatorului, în primăvara anului trecut, Andrei s-a îndrăgostit, iar iubita lui l-a făcut tată în urmă cu puțin timp.

Citeste si: Momentul în care Diana, tânăra dansatoare care a murit, se prăbuşeşte pe scenă! Soţul ei a alergat disperat să o salveze

”Bun venit în viața noastră, Andreas Dominic! Mulțumesc, Doamne, pentru cel mai frumos și cel mai prețios dar! Vă iubește tati!”, este mesajul postat de Andrei Jivan la finalul lunii ianuarie.

Andrei Jivan, care este coregraf și profesor de dans, are o trupă de dansatori, Burning Souls Crew, cu care a participat la un show de talente.

Citeste si: Ce a făcut soțul dansatoarei moarte pe scenă înainte de tragedie? Imaginile au apărut abia acum

Diana, dansatoarea moartă după ce s-a prăbușit pe scenă, avea o malformație la inimă

Diana avea doar 33 de ani şi potrivit certificatului emis de medicii legişti, tânăra dansatoare ar fi suferit de o malformaţie congenitală la inimă, afecţiunea de care nu ştia. Astfel, în timp ce dansa, inima fetei s-a oprit, cauza morţii fiind ”insuficienţă cardio-respiratorie acută de tip periferic” şi „edem pulmonar acut hemoragic”. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI