Close sidebar
Close sidebar

Vaduvul Roxanei Briban, soprana care s-a sinucis, s-a schimbat radical la 6 ani de la moartea sotiei!

Alexandru, vaduvul sopranei Roxana Briban, s-a transformat total. E aproape de nerecunoscut.

G.G.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alexandru Briban si-a revenit cu greu dupa pierderea sotiei. Barbatului i-au trebuit cativa ani ca sa depaseasca momentul, dar mai ales sa poata merge mai departe fara sotia lui.

In noiembrie 2010, soprana Operei Nationale din Bucuresti, Roxana Briban, a hotarat sa se omoare si a ales pentru gestul sau dramatic o metoda sigura: in timp ce se afla in cada, si-a taiat venele si si-a indesat cateva pungi pe cap, pe care le-a legat cu scotch in jurul gatului. Inainte de asta insa, tanara care s-a stins la doar 39 de ani si-a anuntat moartea pe facebook, iar sotului i-a lasat un bilet scurt: “Te rog, iarta-ma!”.

Alexandru Briban, la inmormantarea sotiei sale

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

La vremea respectiva, s-a scris ca soprana suferea de depresie pentru ca nu mai lucra la Opera Romana. De altfel, sotul ei l-a acuzat pe directorul de atunci al institutiei ca i-a provocat moartea sopranei, pentru ca din cauza lui ar fi ramas fara serviciu.

Briban a fost dat si in judecata de fostul sef al sotiei sale pentru calomnie, dar desi in prima faza a pierdut, magistratii au hotarat in final ca barbatul sa nu plateasca despagubirile cerute de directorul Operei.

Briban este acum de nerecunoscut

Alexandru Briban si-a revenit cu greu dupa pierderea sotiei. Intr-o perioada a incercat sa vanda apartamentul in care soprana s-a sinucis, apoi a tot acumulat datorii la intretinere. Se pare insa ca acum Alexandru Briban si-a revenit. Si-a platit datoriile, s-a angajat la o sala de jocuri si arata total schimbat: e mult mai slab si s-a tuns zero.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI