Cele trei vagoane ale trenului privat de marfă care au deraiat în stația Roșiori Nord au fost repuse pe șină, urmând să fie efectuate reparații la infrastructura afectată.

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că la ora 21:10 s-au finalizat operaţiunile de repunere pe şină a celor trei vagoane deraiate din compunerea trenului privat de marfă. Astfel, marţi, 14 martie 2023, personalul feroviar de specialitate va verifica liniile de cale ferată din zona deraierii şi va executa lucrările de reparaţii la infrastructura feroviară afectată, astfel încât circulaţia trenurilor în staţia Roşiori Nord să

poată fi reluată în condiţii normale şi de siguranţă şi pe liniile 4, 5 şi 6", a precizat Oana Brânzan.

Citește și: VIDEO: Accident feroviar dramatic în Roșiori! A fost activat planul roșu de urgență

Cele trei vagoane au fost repuse pe calea ferată

„CFR SA mulţumeşte călătorilor pentru înţelegere şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au drept scop restabilirea traficului feroviar în condiţii normale de circulaţie", a adăugat ea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Două vagoane din compunerea unui tren de marfă încărcat cu autoturisme au deraiat luni dimineață, iar unul dintre ele -a răsturnat.
„Din primele verificări şi conform informaţiilor preliminare transmise de personalul feroviar aflat la faţa locului, mecanicul trenului IR 1822, care urma să intre în staţie la altă linie, a depăşit semnalul de intrare în staţie, care era deja în poziţia OPRIRE (culoarea ROŞIE) şi a tamponat ultimul vagon al garniturii de marfă, aflată în mers pentru garare.

Aceste informaţii sunt deja verificate şi analizate de membrii Comisiei de anchetă AGIFER, comisie care va stabili cu exactitate cauzele producerii deraierii trenului privat de marfă", precizează CFR SA.

Citește și: O familie s-a răsturnat cu mașina într-o râpă, apoi s-a oprit într-un copac

A fost activat planul roșu de urgență

Potrivit ISU Teleorman, în total,  12 persoane au primit îngrijiri medicale, patru fiind transportate la spital.

”Dintre cele 4 victime, un bărbat de circa 46 de ani şi o femeie de aproximativ 30 de ani au fost transportate la UPU Alexandria, cu traumatisme la nivelul membrelor şi capului, conştiente şi cooperante, iar alte două persoane, un bărbat de circa 59 de ani şi o femeie de aproximativ 61 de ani au fost transportate la Spitalul Municipal din Roşiorii de Vede, cu traumatisme la nivelul membrelor”,  a transmis ISU Teleorman. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si