Conform anunțului făcut de specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie, vremea se strică în toată țara. Un nou val de aer polar vine în România. Iarna și-a intrat în drepturi, deși în anumite zone a nins slab, în alte locuri, zăpada măsoară deja peste 15 centimetri.

Citește și: Vremea de Crăciun 2022: Prognoza meteo pentru luna decembrie

Potrivit experților ANM, în săptămâna 28 noiembrie – 5 decembrie valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică

negativă ușor mai accentuată în regiunile estice, sud-estice și la munte.

Frig, în întreaga Românie

Noua prognoză ANM arată că în săptămâna 28 noiembrie – 5 decembrie valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice, centrale și la munte.

Citește și: Cod galben de ceaţă în cinci județe din Moldova şi Muntenia

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În perioada 6-21 decembrie, potrivit specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie, termometrele vor indica valori cuprinse între 6 și 8 grade Celsius.

Abia în ultima săptămână a anului temperaturile vor coborî la 1-2 grade Celsius, minimele perioadei fiind de minus 7 grade Celsius.

Citește și: Vremea de Revelion 2022: Prognoza meteo pentru finalul anului

În Sinaia, zăpada măsoară deja peste 15 centimetri. Încă nu se schiază, însă oamenii se bucură deja de primi fulgi și de peisajul de iarnă. Chiar dacă pârtiile încă nu sunt deschise pentru schi, peisajul de basm a atras mii de turiști la munte, scrie antena3.ro.

Şi în Harghita iarna și-a făcut simțită prezența. Acolo, sezonul de schi 2022-2023 se va deschide în luna decembrie.

Citește și: Prognoza meteo ANM, 25-27 noiembrie 2022. Află în ce regiune va ninge în weekend


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si