Bărbatul avea o experiență în zbor de ani de zile. Totuși el și pasagera sa au pierit carbonizați în tragedia aviatică de la Giurgiu, imediat după decolare. Aeronava de mici dimensiuni în care se aflau s-a prăbușit la sol și a luat foc.

Citește si: Un avion cu 200 de pasageri s-a întors de urgență pe aeroportul din Otopeni

Tragedie aviatică a lăsat multă durere în familiile celor implicați.

Valentin Anghel este un pilot renumit, cu ani de zbor în spate. În urmă cu doar câțiva ani inaugura aerodromul din Letca Nouă, cel de pe care a decolat pentru ultima dată.

Valentin Anghel a murit la 54 de ani

Pilotul în vârstă de 54 de ani și pasagera sa nu aveau un plan de zbor, însă la scurt timp un martor a observat cum aeronava de mici dimensiuni se apropie rapid spre sol. S-a prăbușit într-o pădure din apropiere, iar un fum negru s-a ridicat spre cer, în acel moment aparatul de zbor a luat foc.

Citește si: VIDEO| Tragedie în Grecia: Un avion cargo s-a prăbușit. Opt persoane au murit

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Martorii au sunat imediat la 112, iar autoritățile au pornit pe urmele avionului prăbușit. Drumul este extrem de greu, iar în pădure se poate ajunge doar pe jos fără vehicul. Primii salvatori care au ajuns la fața locului i-au găsit pe Valentin Anghel și pe tânăra de 28 de ani morți, aceștia fiind carbonizați în urma incendiului ce a urmat imediat după.

Citește si: VIDEO| O nouă tragedie aviatică în România. Cine era pilotul de acrobație care a murit în Prahova

Pilotul și-a inaugurat în urmă cu doi ani aerodromul din Letca Nouă, iar acesta era foarte mândru de ceea ce făcea. Școala de pilotaj îi ocupa mai tot timpul, iar pilotul era foarte implicat să-și învețe elevii ce trebuie să facă în zbor pentru a aduce aparatul în siguranță la sol.

Citește si: Cine a fost la manşa avionului de agrement care s-a prăbușit la Giurgiu. Detalii cutremurătoare

Oamenii legii au deschis o anchetă și încearcă să afle ce a determinat prăbușirii avionului la scurt timp după decolare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si