Close sidebar
Close sidebar

Valentin s-a stins din viață în Filipine. Tânărul român era căsătorit de câteva luni

Alexandru Valentin Dănăcică, un român în vârstă de 35 de ani din Târgu Jiu s-a stins din viață în Filipine. Tânărul își unise destinele de câteva luni cu o filipineză. Familia sa din orașul natal are nevoie de 10.000 de euro pentru a-i repatria trupul neînsuflețit.

Alexandra Costea,

Valentin s-a stins din viață în Filipine. Tânărul român era căsătorit de câteva luni

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alexandru Valentin Dănăcică s-a stins din viață la vârsta de doar 35 de ani. Tânărul originar din Târgu Jiu a pierit departe de pământurile natale. Acesta era stabilit în Filipne, acolo unde își întâlnise adevărata iubire.

Citește și: Andrea este românca supranumită „cea mai frumoasă jucătoare de șah”. Tânăra practică sportul minții de la doar 6 ani

În luna septembrie, românul își unise destinele cu partenera sa filipineză, însă moartea l-a răpit subit pe Valentin și mult prea devreme dintre cei dragi.

Familia din România, apel disperat pentru repatrierea lui Valentin: au nevoie de 10.000 DE EURO pentru repatriere

„A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere.

Sincere Condoleanțe familiei.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Vă spun cu mare tristețe, a plecat dintre noi Dănăcică Alexandru Valentin, la o vârstă foarte tânăra.

Citește și: Descoperire macabră făcută într-un parc! Trupul neînsuflețit al unei fetițe de 5 ani a fost găsit de un trecător

Corpul neînsuflețit se află în Filipine. Repatrierea în România costă 10.000 euro. Părinții fac eforturi foarte mari pentru a-l aduce în țară și ne-am gândit că fiecare dintre voi care îl cunoașteți, dar și oameni cu suflet bun, puteți contribui cu cât va lasă inima.

Orice ajutor bănesc este binevenit. Va las mai jos detaliile bancare ale tatălui, celor ce va lasă inima să dați o mâna de ajutor părinților să-și aducă unicul copil acasă. Să fiți binecuvântați, Dumnezeu să-l odihnească în pace și să aline tristețea cumplită a părinților!

Iban-ul tatălui: RO53INGB0000999910917501.
Nume: llarie Dănăcică.
Distribuiți! Mulțumim din suflet” este mesajul făcut public de una dintre prietenele lui Valentin, postat pe o rețea de socializare, preluat de jurnaliștii de la  Gorj Online.

Citește și: VIDEO- Moarte suspectă în Dâmbovița: o elevă de 17 ani a fost găsită fără suflare, în cadă, de tatăl ei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI