În câteva imagini postate în mediul online, Valentina Pelinel i-a surprins pe cei trei copii și Cristi Borcea.
Cei doi au o poveste de dragoste frumoasă și pare că nimic nu le poate sta în cale.

Citește și: Valentina Pelinel, despre viața de familie

„Avem ajutoare (n.r pentru copii), dar e logistică, organizare. Avem timp și pentru noi, și pentru copii.

Mie nu îmi place să mă las pe mine, în niciun caz, îmi place să-mi acord timp pentru sport, pentru soțul meu, în primul rând, să avem timpul nostru împreună și pentru copii, să pot să merg și la sală, la un tratament. Adică niciodată nu m-am lăsat pe mine deoparte pentru că dacă eu sunt bine, și în familie e bine, și copiii sunt bine și mă simt fericită”, a mărturisit Valentina Pelinel, pentru Antena Stars.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Fosta soție a lui Borcea a fost la un pas de moarte: „Trăiesc un coșmar! Am fost și la mănăstire”

Fosta soție a lui Borcea a fost la un pas de moarte: „Trăiesc un coșmar! Am fost și la mănăstire”

Fosta soție a lui Cristi Borcea trece prin clipe de coșmar. Mihaela a fost la un pas de moarte. Ea a apelat la Dumnezeu ca poată face față încercărilor.

Citește si:  Petre Roman, următorul invitat, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 26 ianuarie, de la ora 22:30, la Kanal D!

Mihaela și Cristi au fost căsătoriți în perioada 1988 – 2011. Spre finalul relației lor, ambii au descoperit că au probleme de sănătate. 

Ce s-a întâmplat cu Mihaela Borcea

Cuplul a descoperit o mare cantitate de mercur în corp, de nouă ori mai mare decât cea normală. Din acea zi, viața lor a devenit un coșmar.

Mihaela Borcea era extrem de disperată. Vedeta nu înțelegea cum de i s-a întâmplat chiar ei nenorocirea. A ajuns până și la mănăstire în încercarea de a reveni la o viață normală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si