Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Valentina Pelinel, secretul fericirii

Fostul model se bucură de familia pe care o are cu omul de afaceri și nu regretă niciun moment cariera de model internațional. Mai ales că a găsit o variantă de a rămâne în contact cu această lume: face frecvent ședințe foto alături de un make-up artist care îi este și prietenă

Redactia Stirile Kanal D,

Valentina Pelinel, secretul fericirii [Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Între Valentina și Elena s-a legat o frumoasă prietenie încă din momentul în care s-au cunoscut. Acum, cele două sunt mame, iar relația dintre ele s-a sudat și mai mult, prin prisma copiilor.

Citește și: Valentina Pelinel, imagini cu cei trei copii. Cum a fost surprins Cristi Borcea

”Copiii noștri sunt prieteni. Au copilărit împreună și se văd foarte des. Mai profităm și noi de o cafea.”, spune Valentina Pelinel.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pentru specialistul în make-up, fizionomia Valentinei este ideală. Tocmai din acest motiv își permite să experimenteze mai multe tipuri de machiaj.

”Are o calitate mare pentru că are niște ochi superbi. Îmi place să o machiez de fiecare dată. E pictată din punctul meu de vedere.”, spune Elena.

Valentina Pelinel, ședință foto înainte de Paște

Fostul model internațional iubește camera, iar camera o iubește, la rându-i.

Ședințele foto ale Valentinei sunt absolut spectaculoase, dar ea știe bine că succesul nu se datorează doar chipului, ci și stării de bine pe care o are.

O dată la câteva luni, cele două organizează câte o ședință foto. Următorul lor moment de răsfăț este în preajma sărbătorilor de Paște, atunci când Valentina va poza alături de toată familia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI