Îmbrăcați în haine populare și asortați din cap până în picioare, mai mulți căței din rasa Bichon s-au adunat în parcul Herăstrău din Capitală și au răspuns „prezent” invitației lui Minnie. Cățelușa, una dintre cele două comori neprețuite ale artistei Valeria Arnăutu, a împlinit 5 ani iar stăpâna ei a decis să o serbeze alături de buna ei prietenă de plimbare, Ella. Cei doi patrupezi au avut o petrecere ca la carte: cu tort, baloane și multe cadouri.

Citește și: VIDEO- Cățeii din rasa Corgi s-au adunat în fața Palatului Buckingham pentru a-i aduce un tribut Reginei Elisabeta a II-a

Valeria Arnăutu, solistă de muzică populară: „A primit de la finii mei din Maramureș un clop și de la cel mai mare meșter opincar, dl. Ilinca, ne-a trimis opinci.”

Așa cum orice mamă își cunoaște bine copilul, la fel și Valeria Arnăutu o cunoaște foarte bine pe cățelușa Minnie. Artista știe că patrupedul arată impecabil în costume populare românești croite special pe măsura lui, astfel că petrecerea a avut tematică tradițională. De altfel, cântăreața are și o linie vestimentară populară pentru câini și pisici creată în colaborare cu o bună prietenă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Valeria Arnăutu, solistă de muzică populară: „Ne-am gândit, ea având mâini de aur, iar mie plăcându-mi să creez, m-am transformat într-un designer de hăinuțe pentru căței. Sigur, dragoste a mea pentru portul popular s-a transpus cumva în aceste hăinuțe.”

Lăcrămioara Trepăduș: „E puțin migălos, dar dragostea cu care le faci pentru bucuria lor și rezultatul este un unul destul de reușit.”

Minnine, cățelușa Valeriei Arnăutu, a primit cadou un program de activități 

Surprizele pentru invitați s-au ținut lanț, pentru că Minnie a primit cadou un program de activități pentru ea și prietenii ei.

Mihai Nae, dresor: „Am zis să facem cumva ca să inventăm ceva activități interactive. Avem în spate două palisade, unde cățeii noștri se distrează.”

Odată ce evenimentul s-a dovedit a fi un real succes, artista de muzică populară a prins curaj și i-a avertizat deja pe cei prezenți că petrecerea de la anul va fi chiar mai spectaculoasă de atât.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si