Close sidebar
Close sidebar

VIDEO |Ce a observat bărbatul care urmărește ciudățenii noaptea?! Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

Omul care vede ciudățenii noaptea a văzut pe o cameră dintr-un câmp o ființă bizară. Bărbatul supraveghează aceste fenomene de mult timp.

Georgiana Balaban,

Ce a transmis vânătorul de fantome?!

[Sursa foto: Captură Video]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Donald Bromley supraveghează zi de zi anumite zone din Redgate, Montana. În acel loc, într-o noapte, a văzut o apariție bizară pe camerele video. Vânătorul a distribuit imaginile în mediul online ca să le împărtășească cu internauții.

Zona despre care a vorbit bărbatul este intitulată „hotspot OZN”. Credincioșii din oraș cred cu tărie că zona respectivă din Montana este un far pentru activități paranormale și extraterestre.

Citeste si: O femeie din SUA susţine că este măritată cu fantoma lui Michael Jackson

Donald a declarat că are dovezi ale vieții extraterestre. El a transmis că are o cameră de vânătoare care a înregistrat o siluetă goală „cu cap bulbucat”. Creatura trecea printr-un punct al ONZ-urilor.

Camerele video au surprins un umanoid gri care se aruncă în jurul unui câmp din zona rurală Redgate din Montana, SUA. Vânătorul care a făcut fotografia, Donald Bromley, a spus că inițial a crezut că este o persoană. Când s-a uitat mai atent la imagini și-a dat seama că poza are origini extraterestre, relatează The Sun Online.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un marinar român și un britanic, uciși de pirați pe o navă în Oceanul Indian

Ce a văzut vânătorul de fantome

Camera lui Donald a fost instalată în Redgate, care se află într-un oraș numit Deer Lodge din Montana, despre care credincioșii susțin că este un far pentru observații OZN și experimente din afara acestei lumi.

Vorbind cu postul local KXLF, martorul „extraterestrului gol” a spus: „Cu cât mă uit mai mult la asta este pur și simplu ciudat, cu capul bulbos, poți spune că nu are haine, este un fel de ființă transparentă.”

Donald a anunțat că locuitorii de la Redgate au văzut obiecte „cu adevărat bizare” apărând din cer. Alte așa-zise mistere din zonă includ mașini care blochează drumurile locale fără motiv și un gospodar care își pictează poarta cu sângele familiei sale pe care a ucis-o.

Aceste locuri îl fac să creadă că este o activitate paranormală în zonă, potrivit mirror.co.uk.

Un alt om care locuiește în apropiere, pe nume Patrick Cutler, a realizat un documentar despre incidentele inexplicabile de acolo. Anchetatorul și realizatorul de film a spus că imaginea lui Donald este doar una dintr-o „serie de evenimente misterioase” pe care localnicii le-au văzut.

Citeste si: Preotul fugar care a primit 9 ani de închisoare, mesaj LIVE pe YouTube. "Nouă ani e cam mult, un criminal a primit 6 ani"

„Sunt mult mai multe de spus decât își dau seama oamenii”, a spus Cutler pentru The Sun Online. Un raport al Pentagonului din luna iunie a anului 2021 le-a dat speranță observatorilor, deoarece biroul a recunoscut pentru prima dată că există lucruri pe care agenția de apărare nu le poate explica.

Ce a surprins vânătorul pe camerele de supraveghere.

[Sursa foto: PixaBay]

Acest lucru vine la mai puțin de o lună după ce un raport al NASA a sugerat că formele de viață extraterestre ar fi putut vizita deja Pământul. Organizația a spus că, deși nu a găsit încă vreo dovadă credibilă a vieții extraterestre, „nu sunt închise posibilitățile” ca extratereștrii să existe.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Într-o colecție de e-mailuri, un oficial NASA a spus că cele mai vechi înregistrări extraterestre „sunt probabil din 1.440 î.Hr. sau nu depind de știința și comentariile pe care le credem”.

Citeste si: Tradiții de Halloween 2021. Cele mai înfricoșătoare superstiții și legende legate de această sărbătoare

Aceasta a fost scrisă în legătură cu „misterul nerezolvat” al unei oale din China, care datează din anul 7000 î.Hr. Proprietarul său a cerut Nasa o opinie de specialitate cu privire la „opera de artă OZN” a vasului, care descrie un limbaj simbolic, semnificații ascunse, nave spațiale futuriste și haine dintr-o civilizație dispărută.

Oficialul a răspuns: „Da, dacă aș fi un extraterestru care a vizitat pământul, să zicem acum 7.000 de ani sau oricând, și eu aș lua în fața mea un lucru simplu, cum ar fi o oală de lut, pentru a-mi înregistra vizita în mai multe „limbi” sau simboluri și dimensiuni și tehnologii... inclusiv 1D, 2D, 3D, 4D, 5D și dincolo de orice înțelegere aici acum.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI