Varza murată.  Atât varza murată, cât și zeama de varză acră conțin foarte multe vitamine și nutrienți. Cea mai importantă este vitamina U, o vitamină cu acțiune anti-ulceroasă.

Citeste si: Sarmale de post: Rețeta care te va face să uiți de carne

Varza murată

Varza murată.  Este indicată și pentru hipotensivi deoarece reglează tensiunea. Este recomandat să consumi un pahar de zeamă de varză murată.

De asemenea, consumată mai multe zile la rând, te va ajuta să îți reglezi și tranzitul digestiv, evitând cu succes constipația.

Zeama de varză îți oferă un adevărat efect detoxifiant și în același timp te ajută să îți menții sistemul imunitar puternic.

Citeste si: Salată de varză proaspătă. Secretul pentru cea mai sănătoasă garnitură pentur friptură

Varza murată.  Dar mare atenție la consumul de zeamă de varză acră! Poate înrăutăți starea de sănătate din cauza cantității mari de sare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Varza murată.

 Datorită procesului de fermentație, zeama de varză este foarte acidă, astfel că dacă ai probleme la nivelul stomacului mai ales gastrită sau ulcer, atunci consumul de varză acră ar trebui evitat.

Varza murată

Citeste si: Cornulețe cu rahat. Reţeta unică de la Mănăstirea Prislop. Se topesc în gură!

Varza murată. Trucuri folositoare pentru ca varza murată să iasă perfect

Varza murată este extrem de gustoasă și nu trebuie să lipsească din unele rețete dar și de la delicioasele sărmăluțe, însă multe dintre gospodine fac anumite greșeli care împiedică varza să iasă așa cum trebuie. În continuare va oferim câteva trucuri folositoare pentru o varză murată delicioasă!

Varza murată

Citeste si: Cum faci cartofi pai fara ulei, la cuptor. Sunt la fel de gustosi precum cartofii prajiti, dar mult mai sanatosi

Varza murată.  Ideal ar fi că butoiul să fie de stejar. De asemenea, este indicat ca butoiul să aibă o cană de lemn sau de metal, fixată în el.

Varza se lasă aproximativ 15 zile afară, că să o atingă bruma și să se frăgezească.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si