Close sidebar
Close sidebar

Vasile Turcu e in coma, iar conturile lui se golesc! Afaceristul care s-a spanzurat a pierdut, ieri, 250.000 dolari! Banii ii vor fi retrasi din conturi de catre un partener de afaceri

Vasile Turcu a incercat sa se sinucida in dimineata zilei de 1 martie. A doua zi, doi oameni de afaceri l-au dat in judecata pe fostul actionar de la Dinamo pentru datorii neachitate.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

E din ce in ce mai sigur ca Vasile Turcu a incercat sa-si ia viata din cauza problemelor financiare prin care trecea. In aceste moment, actionarul datoreaza multi bani fostilor parteneri de afaceri, care s-au grabit sa-l actioneze in instanta imediat dupa ce acesta a fost gasit spanzurat.
Primul a fost omul de afaceri Octav Cobrezeanu, care activeaza in domeniul industriei berii si a pieselor auto. Acesta a cerut incuviintarea silita a lui Vasile Turcu la nici 24 de ore dupa ce acesta a fost gasit spanzurat in vila lui. In 5 zile, Judecatoria sectorului 1 a incuviintat cererea lui Cobrezeanu si a decis ca Turcu trebuie sa-i inapoieze acestuia creditul de... 250.000 dolari. Cobrezeanu a prezentat judecatorilor doua bilete la ordin emise in 2015, ceea ce inseamna ca in acest moment, afaceritul poate retrage din conturile lui Turcu suma restanta fara sa mai fie nevoie de prezenta debitorului, in acest caz – Vasile Turcu.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Al doilea creditor care a cerut instantei executarea silita a lui Turcu este Mihai-Claudiu Bilegan, un bistritean al carui nume apare in dosarul ANRP instrumentat de DNA, unde inculpati sunt Ioan Oltean si Crinuta Dumitrean.

In 2014, Bilegan a pierdut un proces cu ANRP si a trebuit sa returneze 8,9 milioane lei, in urma unui dosar de despagubire cu cantec.
Procesul lui Bilegan impotriva lui Vasile Turcu are loc chiar astazi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI