Autoritatile cred ca mama bebelusului, o minora de etnie rroma l-ar fi lovit pe acesta, care se afla in stare grava la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.
”Este un caz foarte grav si am facut acum documetatie pentru o ancheta sociala. Copilul are 14 zile, mama e minora, din judetul Vaslui, si nu se stiu circumstantele producerii accidentului. Mama a refuzat sa dea detalii cu privire la acest lucru si de aceea e bine sa se faca ancheta.
Copilul a fost transferat cu fractura craniana grava la Spitalul de Neurochirurgie”, a declarat dr. Radu Terinte, managerul Spitalului de Copii “Sfanta Maria” din Iasi. “Noi am primit o sesizare în acest sens si maine (astazi – n.r.) vom face o ancheta impreuna cu politia. Dupa efectuarea anchetei sociale vom putea sa ne pronuntam”, a spus Irina Campeanu, purtatorul de cuvant al DGASPC Vaslui, relateaza vremea noua.

Autoritatile cred ca mama bebelusului, o minora de etnie rroma l-ar fi lovit pe acesta, care se afla in stare grava la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

”Este un caz foarte grav si am facut acum documetatie pentru o ancheta sociala. Copilul are 14 zile, mama e minora, din judetul Vaslui, si nu se stiu circumstantele producerii accidentului. Mama a refuzat sa dea detalii cu privire la acest lucru si de aceea e bine sa se faca ancheta. Copilul a fost transferat cu fractura craniana grava la Spitalul de Neurochirurgie”, a declarat dr. Radu Terinte, managerul Spitalului de Copii “Sfanta Maria” din Iasi.

“Noi am primit o sesizare în acest sens si maine (astazi – n.r.) vom face o ancheta impreuna cu politia. Dupa efectuarea anchetei sociale vom putea sa ne pronuntam”, a spus Irina Campeanu, purtatorul de cuvant al DGASPC Vaslui, relateaza vremea noua.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si