Magistratii Tribunalului Vaslui au decis condamnarea lui Marian Marandis, barbatul care, din gelozie, si-a stropit sotia cu benzina si i-a dat foc, la 8 ani de inchisoare cu executare. De asemenea, acesta a fost obligat la plata a 1.200 de lei, cheltuieli judiciare si 7.395 de lei, plata cheltuielilor efectuate cu tratamentul medical. Sotia lui Marandis fusese solicitata de o familie din Perieni sa ajute la prepararea mâncarii pentru o pomana.
Gica Marandis a fost chemata acasa de sot, dar femeia a incercat sa-i explice ca va veni dupa ce termina treburile. Suparat ca nu a fost ascultat, barbatul si-a stropit femeia cu benzina si i-a dat foc, relateaza Vremea Noua.

Magistratii Tribunalului Vaslui au decis condamnarea lui Marian Marandis, barbatul care, din gelozie, si-a stropit sotia cu benzina si i-a dat foc, la 8 ani de inchisoare cu executare. De asemenea, acesta a fost obligat la plata a 1.200 de lei, cheltuieli judiciare si 7.395 de lei, plata cheltuielilor efectuate cu tratamentul medical.

Sotia lui Marandis fusese solicitata de o familie din Perieni sa ajute la prepararea mancarii pentru o pomana. Gica Marandis a fost chemata acasa de sot, dar femeia a incercat sa-i explice ca va veni dupa ce termina treburile. Suparat ca nu a fost ascultat, barbatul si-a stropit femeia cu benzina si i-a dat foc, relateaza Vremea Noua.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si