Vedeta este cunoscută pentru rolurile sale din mai multe seriale tv. Este vorba despre Lisa Sheridan care a murit la 44 de ani. Vestea morții sale a fost confirmată de managerul ei.

Citeste si: Ultimă oră! Mihai Constantinescu, de urgență la spital. Care este starea artistului

„Cu toții o iubeam enorm pe Lisa și suntem devastați de această pierdere neașteptată. A murit luni dimineața, în casa ei, un apartament pe care îl deține în New Orleans.

Asteptam sa apara raportul medicilor legisti sa aflam mai multe”, a marturisit managerul ei, Mitch Clem.

Apropiații nu cred că vedeta s-a sinucis

Managerul susține că vedeta nu și-a luat viața.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„Familia a confirmat cu tărie că nu este vorba de o sinucidere. Orice altă supoziție de acest gen este 100% nefondată”, a spus managerul.

Actrița Donna D’Errico era prietenă bună cu Lisa Sheridan. Cele două au lucrat împreună la un film, în urmă cu 5 ani. S-au împrietenit pe platourile de filmare și au continuat relația de amiciție până în prezent.

„Tocmai am aflat că draga mea prietenă a murit. Era atât de generoasă, gentilă și bună. Sunt șocată! Ne-am cunoscut la filmări, acum 5 ani, și de atunci am rămas prietene”, a mărturisit actrița Donna D’Errico.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si