O vedetă YouTube de 22 de ani din Atlanta, Annabelle Ham, influenceră pe rețelele sociale, a murit în urma călătorii făcute la prietenii săi într-o stațiune din Golful Mexic.

Citește și: Fotomodelul și-a făcut un selfie pe plajă și a surprins ceva șocant în spatele ei- VIDEO

Annabelle Ham, 22 de ani, era în vizită la prieteni în apropiere de Fairhope, pe malul oceanului, când a dispărut fără urmă sâmbătă, a transmis Daily Mail.

Annabelle Ham

Annabelle Ham, dispărută pe un dig

[Sursa foto: Instagram]

Tânăra fost văzută ultima dată mergând de-a lungul unui dig. Cadavrul ei a fost găsit duminică, potrivit Departamentului de Poliție Fairhope din Alabama.

Sora ei, Amelia Ham, a intrat pe Instagram pentru a anunța moartea tinerei cu zeci de mii de urmăritori.

Vestea morții vedetei YouTube, copleșitoare pentru fani

„Uneori nu înțeleg de ce Dumnezeu face unele lucruri, dar nici măcar nu pot exprima în cuvinte cât de greu este acest lucru. Nu te-ai gândi niciodată că ți se va întâmpla așa ceva până nu se întâmplă.

Annabelle Ham a fost găsită fără viață 

Annabelle Ham a fost găsită fără viață 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Annabelle a fost o soră atât de bună cu Alexandria și cu mine. A fost uimitoare, a mers în atâtea locuri și a făcut atât de multe lucruri”, a scris ea.

„Știu că ea și-a dorit întotdeauna să trăiască viața la maximum, asta este ceea ce trebuie să facem acum. Și știu că dansează în rai chiar acum. Abia aștept să te îmbrățișez într-o zi.”

Ultima postare făcută de Annabelle Ham pe YouTube:

Annabelle Ham a murit în urma unei crize de epilepsie

Familia tinerei a transmis presei că moartea ei a survenit în urma unei crize de epilepsie.

Cealaltă soră a lui Annabelle Ham, Alexandra, a postat luni pe Instagram că familia ei are inima frântă. „Nu vor exista niciodată cuvinte despre cât de zdrobiți suntem familia mea și cu mine. Annabelle a fost o lumină pentru lume. O iubeai și îți plăcea să fii în preajma ei”, a scris Alexandria.

Într-o declarație obținută de Daily Mail, familia Annabelle a confirmat că aceasta a murit în urma unui episod epileptic.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Scriem asta cu inimile grele și grele. Annabelle a suferit un eveniment epileptic și a mers la porțile raiului”, a transmis familia.

Annabelle Ham

Annabelle Ham, "o lumină pentru lume"

[Sursa foto: Instagram]

„Ea s-a luptat mult timp cu asta și a vrut să crească gradul de conștientizare pentru epilepsie, ceea ce vom face și noi în memoria ei.”

Annabelle era studentă la Universitatea de Stat Kennesaw, iar colegii de ani au postat o declarație despre moartea ei, spunând că era „prețuită de toți cei care o cunoșteau”.

Annabelle Ham a fost găsită fără viață 

Annabelle Ham a fost găsită fără viață 

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si