Venita de la concert, Elena Merisoreanu a ajuns direct in bucatarie.
A tinut neaparat sa framante singura cozonacii pentru Craciun, pe care ii face dupa o reteta proprie. Secretul ei e umplutura din belsug.
Cantareata a avut si ajutoare de nadejde, dar nu s-a lasat pana cand n-a aranjat singura cozonacii pentru cuptor.
Zeci de cozonaci, facuti cu dragoste si cantec, au trecut prin mainile Elenei Merisoreanu. Dupa doua ore in care s-au rumenit la cuptor, iata si rezultatul:
Camelia Florea- cantareata de muzica populara si sotul ei- Adrian, un saxofonist cunoscut in zona, au impodobit bradul cu mere, nuci, covrigi si ghirlande din popcorn- la fel cum faceau odata bunicii lor. Magia serii a fost cu atat mai mare cu cat cuplul a cantat colinde.
Si pentru ca e o gazda buna, solista de muzica populara a pregatit, pe langa cozonaci si cosuri cu bunatati, o prajitura delicioasa, cu miere si nuca.