Close sidebar
Close sidebar

Venus Williams a provocat un accident mortal dupa ce ar fi trecut pe rosu cu masina. O persoana de 78 de ani este victima accidentului produs de sportiva

Venus Williams este una dintre cele mai cunoscute jucatoare de tenis, detinatoare a 5 titluri nla Wimbledon, este in fata unor acuzatii ce i-ar putea aduce o condamnare la inchisoare.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ea a fost protagonista unui accident rutier care a avut loc in data de 9 iunie, in Florida, accident ce s-a soldat cu moartea unui barbat in varsta de 78 de ani.

Jucatoarea de tenis se afla la volanul masinii sale, masina care s-a izbit violent de masina in care se afla Jerome Barson, barbatul in varsta de 78 de ani care a si decedat. Autoturismul in care se afla Jerome Barson era condus de catre sotia acestuia, iar femeia se afla in afara oricarui pericol.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Conform raportului intocmit de catre politisti, Venus Williams este vinovata de producerea accidentului dupa ce ea ar fi trecut pe rosu. Potrivit martorilor de la fata locului, sportiva americana a fortat semaforul cu scopul de a evita aglomeratia si asa a intrat in masina respectiva, masina care circula regulamentar.

Venus a declarat ca ea avea viteza redusa si ca nu a observat cealalta masina si neaga vehement ca ar fi trecut pe rosu.

Pana la finalizarea anchetei, Venus este cercetata in stare de libertate si urmeaza ca saptamana viitoare sa participe la turneul de la Wimbledon, acolo unde este favorita numarul 10. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI