Close sidebar
Close sidebar

Veste bomba pentru toti soferii de peste 31 de ani. Anuntul a fost facut!

Potrivit unor statistici, portretul robot al soferului din Romania implicat in cele mai multe accidente rutiere este: sofer tanar la volanul unei masini foarte puternice.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Soferii cu varsta de pana la 25 de ani care conduc masini cu o capacitate cilindrica de peste 2,5 litri sunt, statistic, cei care provoaca cele mai multe accidente.

A doua cea mai mare frecventa a daunei ii indica pe soferii cu varste de pana la 25 de ani, care conduc masini cu o capacitate cilindrica cuprinsa intre 2 si 2,5 litri. Aici, frecventa este de 10,75%, deci, in medie, un sofer din noua a produs un accident.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Pe locul al treilea se situeaza, de data aceasta, nu cei mai tineri participanti la trafic, ci soferii cu varste cuprinse intre 26 si 30 de ani, care conduc masini cu o capacitate cilindrica cuprinsa intre 2 si 2,5 litri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI