Close sidebar
Close sidebar

Veste buna de la Metrorex: "Tunelul care leaga Magistrala 1 si Magistrala 5 de metrou a fost finalizat!"

Circulatia pe tronsonul Drumul Taberei - Eroilor va fi deschisa in a doua jumatate a lui 2017.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Tunelul de legatura intre Magistrala 1 de metrou si Magistrala 5 a fost finalizat, a anuntat Metrorex. Circulatia ar urma sa fie deschisa pe Magistrala 5, Drumul Taberei-Eroilor, in a doua jumatate a lui 2017. Acum va incepe executia ultimelor doua tuneluri ale sectiunii Raul Doamnei- Eroilor (Opera), noteaza hotnews.ro.

"Metrorex informeaza publicul larg ca, astazi, 4 august 2016, echipamentul de sapat tuneluri- Tunelling Boring Machine, botezat 'Sfanta Varvara', va intra in jurul orei 15:00 in zona de scoatere a echipamentului, zona situata langa statuia Eroilor Sanitari. Evenimentul va marca finalizarea tunelului de legatura dintre Magistrala 1 si Magistrala 5 de metrou", a anuntat joi Metrorex, intr-un comunicat de presa.


Executia tunelului de legatura dintre Magistrala 1 si Magistrala 5 de metrou, in lungime de 230 de metri, a inceput la data de 9 iulie 2016. Lucrarile pentru tunelul de legatura s-au derulat in conditii tehnice si de siguranta, cu functionarea corespunzatoare a tuturor instalatiilor care concura la realizarea unei asemenea constructii, precizeaza Metrorex.
Valoarea lucrarilor pe sectiunea Raul Doamnei- Eroilor se ridica la 570 milioane de euro, potrivit hotnews.ro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI