Close sidebar
Close sidebar

Veste buna pentru copiii din Iasi, raniti in accidentul de la Brasov! Majoritatea vor fi externati!

Un accident cumplit a avut loc vineri in zona Perisani pe DN 1. Un autocar pli cu copii din Iasi a fost implicat intr-un accident rutier.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din fericire, micutii implicati in accident sunt in stare buna si vor fi externati astazi din Spital. "De la Spitalul Clinic de Copii vor fi externaţi dupa ora 12.00 un numar de 11 din cei 12 copii. Unul care este operat va mai ramane cateva zile in spital, dar este in afara oricarui pericol. De la Spitalul Militar, trei au fost externaţi vineri seara, iar doi urmeaza sa plece azi. Dintre cei patru copii internaţi la Spitalul Sf. Constantin, trei vor fi externaţi sambata. Pentru o fata care ar avea nevoie de operaţie se asteapta acordul parinţilor. Daca vor dori sa fie operata la spitalul din Brasov, va ramane in continuare in grija medicilor, daca nu va fi externata", a precizat prefectul.

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţa mai sunt internate un numar de sase persoane, dintre care una este la terapie intensiva, dar starea ei s-a ameliorat usor.

Toţi cei internaţi in acest spital vor mai ramane cateva zile pentru ca au avut politraumatisme multiple care necesita mai multe zile de spitalizare, a mai spus sursa citata.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI