Close sidebar
Close sidebar

Veste buna pentru locuitorii cartierului Titan din Bucuresti. ParkLake Mall se deschide pe 1 septembrie. Ce branduri vor fi prezente acolo?

Anuntat initial pentru o deschidere inainte de Pastele de anul acesta, centru comercial ParkLake Mall din cartierul Titan din Bucuresti, se va deschide in toamna acestui an, pe data de 1 septembrie.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Grupurile Sonae Sierra si Caelum Development au investit in acest centru peste 180 de milioane de euro si au reusit sa contracteze deja pana acum aproape 97% din suprafata inchiriabila totala, cu peste 200 de magazine. Centrul va beneficia si de 2.450 de locuri de parcare si de acesul direct la toate mijloacele principale de transport public din zona.

##CITAT130##

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

In noul centru comercial vor fi deschise magazine noi pe piata romaneasca precum Forever 21, Play park, Lanidor si Lynne, dar vor fi si magazine ale branduri deja celebre pe piata de la noi.

cum ar fi H&M, toate brandurile Inditex din Romania (Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Bershka, Stradivarius si Pull& Bear), Debenhams, Koton, LPP Group cu toate cele 5 branduri (Reserved, Mohito, SinSay, House si Cropp), WorldClass, Altex, Hervis, IPB, Lem’s. Alte branduri care completeaza oferta comerciala si de agrement includ Collective, Levi’s, Motivi, Tommy Hilfiger, Gant& Lacoste, CCC, Springfield, Lee Cooper, KVL, TimeOut, Geox, Il Passo, Aldo, Desigual, Swarovski, Khulto, Fossil, Teilor, Douglas, Sephora, Mac, Yves Rocher, Kendra.
De asemenea, in noul centru comercial va fi un cinematograf cu 14 sali operat de Cinema City.

De aici nu vor lipsi nici restaurantele, iar oferta este diversa: KFC, Pizza Hut, Paul, Wu Xing, Brioche Dorée, Starbucks, Gloria Jean’s Coffees, K-Grill, Oro Toro (by OSHO), Bistrot du Paris, La Cerdac, Chopstix, SaladBox, printre altele.

Firma care a dezvoltat centrul comercial detine 46 de centre comerciale in intraga lume in 17 tari de pe 4 continente.
Sonae Sierra este reprezentata in state ca Germania, Grecia, Maroc, Portugalia, Columbia, Spania, Rusia, Tunisia, Brazilia sau Turcia. Centrele comerciale detinute de ei au o valoare de piata ce sare de 6 miliarde de euro, noteaza cei de la wall-street.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI