Close sidebar
Close sidebar

Veste de ultima ora! Capitala este paralizata! Cel mai folosit tramvai din Bucuresti nu mai circula

Situiatie incredibila in Capitala. Cel mai utilizat tramvai nu mai circula, oamenii neputand sa ajunga la locurile de munca.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din primele informatii reise ca ar fi vorba de o defectiune tehnica Marti dimineata in jurul orei o9.00, ce-a mai lunga linie de tramvai din Bucuresti a fost blocata.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

De la departamentul Dirijarea circulatiei am aflat ca este vorba de un vagon care s-a defectat la statia Ghencea care este si cap de linie, blocand intreaga circulatie a tramvaiului. Din cauza aceasta si circulatia pe sosea a fost blocata, formandu-se cozi pe sute de metri. in statiile de-a lungul traseului oamenii care nu stiu ce s-a intamplat inca asteapta tramvaiul care se pare ca nu va putea circula prea curand.

Deja zeci persoane au dat telefoane la biroul de Dirijarea circulatiei pentru a cunoaste care este situatia.

Sursa: evz.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI